Hollywood5. april 2018

Jay-Z' mor sprang ud som lesbisk: Jeg græd

Jay-Z fortæller i et interview med David Letterman, hvordan han reagerede, da hans mor Gloria sidste år sprang ud som lesbisk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5631045a.jpg
 Foto: All Over Press

Sidste år sprang Jay-Z' mor Gloria ud som lesbisk, og i et kommende afsnit af David Lettermans Netflix-show "My Next Guest Needs No Introduction" afslører den 48-årige rapper, hvordan han reagerede på, at hans mor var til kvinder.

I afsnittet fortæller rapperen, der er gift med Beyoncé, at han længe havde vidst, at hans mor var homoseksuel, men at de først havde en egentlig samtale om det for otte måneder siden.

- For min mor, der har skullet leve som nogen, hun ikke var og gemme og beskytte sine børn i al den tid, og at hun så sad foran mig og fortalte mig, at hun troede, at hun var forelsket i nogen - jeg græd virkelig, fortæller Jay-Z ifølge Mirror.

- Det er sandt - jeg græd, fordi jeg var så glad for, at hun var fri, tilføjer rapperen i interviewet.

Jay-Z fortæller til David Letterman, at han talte med sin mor om hendes seksualitet, mens han var var at indspille albummet "4.44", der udkom juni sidste år.

- Det var første gang, vi havde sådan en slags samtale, og den første gang jeg hørte min mor sige, at hun elskede sin partner, fortæller Jay-Z.

- Jeg troede ikke engang på, at man kunne græde af glæde, jeg ved ikke engang, hvad det er. Hvad er det?, siger Jay-Z om den uventede reaktion på sin mor afsløring.

Rapperen adresserer også sin mors seksualitet på tracket "Smile" på hans seneste album "4.44".

- Mor fik fire børn, men hun er lesbisk. Blev nødt til at lade som om, hun er skuespiller, lyder det i "Smile".

- Gemte sig i skabet, så hun tog medicin. Samfundets skam og smerten var for meget, fortsætter han i sangen.

- Græd glædestårer, da du forelskede dig, lyder det yderligere.

Sangen slutter med en lydoptagelse af hans mor, der siger ordene:

- At leve i skyggen. Kan du forestille dig, hvilket liv det er at leve?

Sponsoreret indhold