Stort galleri: Hjemme hos Beyoncé og JAY-Z

Beyoncé og JAY-Z.

Beyoncé og JAY-Z.

(Foto: All Over Press)

Når pengetanken er fyldt helt op til randen, kan man tillade sig at være ekstra kræsen, og det er præcis, hvad musikparret Beyoncé Knowles og JAY-Z har været med købet af denne gigantvilla.

Ifølge Forbes står der samlet set godt syv milliarder kr. på de to berømtheders konti, så det var ikke noget problem at smide 766 millioner kr. efter Bel Airhuset, som imponerer med 2800 kvadratmeter.

Og den megen plads bliver brugt fornuftigt på blandt andet 11 badeværelser, fire swimmingpools, en basketbane, spa og fitness, en bowlingbane og en biografsal med plads til 40 gæster.

Før det ekstreme boligkøb boede Beyoncé og JAY-Z til leje i området for 2,5 millioner kr. om måneden, og de har efter sigende brugt to år på at søge ny bolig i prisklassen omkring 500 millioner kr.

I det prisleje kunne stjernerne dog ikke finde noget passende, så de pungede ud med godt en kvart milliard kroner mere.

Der var ellers lagt op til problemer i paradis, da Beyoncé på albummet ”Lemonade” fortalte hele verden, hvordan JAY-Z havde været hende utro.

Det lykkedes dog rapperen at tysse sangerinden ned. Kort før det ekstreme huskøb fødte hun tvillingerne Rumi Carter og Sir Carter, og parret har datteren Blue Ivy Carter på fem år.

Se Beyoncé og JAY-Zs vilde luksusvilla i det store galleri herunder:

Hjemme hos Beyoncé og JAY-Z

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close