Jay-Z erkender at have været Beyoncé utro

Jay-Z taler nu ud om utroskaben over for Beyoncé.

Jay-Z taler nu ud om utroskaben over for Beyoncé.

Foto: All Over Press

 
 
Rapperen Jay-Z bekræfter nu de rygter, der har forfulgt ham i årevis.
 
Rygter om, at han har været sin smukke sanger-hustru, Beyoncé, utro.
 
Den 47-årige rapper taler ud i et interview med avisen New York Times.
 
Og her lægger han kortene på bordet.
 
- Det sværeste er at se smerten, man har forvoldt, i sin partners ansigt og at man skal håndtere det, man har gjort, siger rapperen til New York Times.
 
Jay-Z refererede til sin utroskab på sit album '4:44', som blev udgivet tidligere i år.
 
Også Beyoncé har i sin kunst refereret til partnerens svigt. Det skete på albummet 'Lemonade', som hun udgav i april 2016.
 
- Det var lige før, at vi brugte vores kunst som terapi. Musikken gjorde os meget ubehagelig til mode. Men det bedste sted at være i en orkan er i orkanens øje, hvor der er helt vindstille, siger Jay-Z.
 
Og der sad parret og havde mange, lange samtaler.
 
- Jeg var meget stolt over den musik, hun udgav, og hun var også stolt over den musik, jeg udgav. Jeg synes, hun er fantastisk, siger Jay-Z om Beyoncé.
 
Han forklarer, at hans utroskab skyldes ar på sjælen fra tidligere. Han bærer rundt på stor smerte efter at være vokset op i et råt kvarter.
 
- Man må overleve, og så går man i 'overlevelsesmode'. Man lukker ned for alle følelser, selv når det gælder kvinder. Så kan man ikke nå hinanden. Og i mit tilfælde stikker det meget dybt, og så begynder tingene bare at gå skævt fra det øjeblik med utroskab..., siger Jay-Z i interviewet.
 
Han har siden været i terapi for at bearbejde de oplevelser i ungdommen, der blandt andet har ført til, at han var Beyoncé utro.
 
– Det har jeg virkelig lært meget af. Jeg har erkendt, at alt hænger sammen, og at det stammer fra et eller andet sted. Det skal man være bevidst om, siger Jay-Z.
 
Han føler selv, at han er blevet blødere, efter at han er blevet bevidst om, at han slæber rundt på en bagage fra ungdommen, som påvirker hans adfærd og reaktionsmønstre i dag.
 
Det sidste halve år har han ligget i strid med rapperkollegaen Kanye West, men han forsikrer om, at de er venner igen.
 
– Jeg talte med ham forleden, bare for at fortælle ham, at han er som en bror for mig. Jeg elsker Kanye, det gør jeg virkelig, siger Jay-Z.
 
Han håber, at de kan lægge stridighederne helt væk.
 
– På lang sigt, når vi er 89 år gamle og ser tilbage på den seks måneder lange strid, så kan vi forhåbentlig grine af det hele, siger Jay-Z.
 
I dag ser Jay-Z og beyoncé ud til at have det bedre sammen end nogensinde.
 
De er forældre til den femårige datter Blue Ivy, og i juni fik de tvillingerne Rumi og Sir.
 
Stort galleri - Hjemme hos Beyoncé og Jay-Z:

Hjemme hos Beyoncé og JAY-Z

 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close