GALLERI: Papa Kardashian: - Nu er jeg en kvinde

Bruce Jenner sagsøgt for dødsulykkeHan vandt OL-guld i den måske mest maskuline sportsgren af dem alle - tikamp - hvor man, som navnet antyder, skal være god i hele ti atletik-discipliner og både være stærk, hurtig og udholdende.

Der er tale om Bruce Jenner, der vandt guld for USA ved OL i Montreal i 1976.

LÆS OGSÅ: Papa Kardashian i alvorlig ulykke - en dræbt

I dag er han mest kendt som skuespiller og sin medvirken i realityshowet "Keeping Up With the Kardashians". Bruce Jenner er nemlig stedfar til blandt andre Kim, Kourtney og Khloe Kardashian.

I det seneste års tid har rygterne svirret om, at den stadigt mere feminine Bruce Jenner er i gang med at skifte køn.

LÆS OGSÅ: Kardashian: - vi er stadig en familie

Og natten til lørdag bekræftede Bruce Jenner på tv-netværket ABC i et interview med Dianne Sawyer, at han føler sig som kvinde og i en alder af 65 år er i gang med at skifte køn.

- Jeg føler mig i et og alt som kvinde. Men folk ser anderledes på mig. De ser mig som en maskulin mand, men mit hjerte og min sjæl og alt, hvad jeg gør her i livet, er en del af mig. Den feminine side er en del af mig - det er den, jeg er, siger Bruce Jenner til Dianne Sawyer.

Bruce Jenner har fået hormonbehandlinger i over et år, men hvorvidt han går hele vejen og får fjernet sine mandlige kønsorganer er endnu uafklaret.

Da Bruce Jenner i sin tid vandt OL-guld i tikamp slog han samtidig verdensrekord ved at opnå 8.616 point.

Se stort galleri med Bruce Jenners forvandling:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close