Caitlyn Jenner afslører: Robert Kardashian vidste O.J. Simpson var morder

Foto: All Over Press

Da Nicole Brown og Ronald Goldman blev fundet dræbt i 1994, og O. J. Simpson senere blev anholdt og anklaget for dobbeltmordet, fik det også stor betydning for en anden familie i Los Angeles. 

Familien Kardashian, med Kris og Robert Kardashian i spidsen, havde nemlig i mange år været gode venner med Nicole Brown og O. J. Simspon. 

Selvom Robert og Kris Kardashian var skilt, da drabet skete, splittede det stadig både de to og deres børn, Kourtney, Kim, Khloé og Rob. 

For hvor Kris sørgede over tabet af sin veninde, stod Robert Kardashian derimod til rådighed for manden, der blev beskyldt for at stå bag drabet, O. J. Simpson. Han blev blandt andet hyret som forsvarsadvokat for den tidligere sportsstjerne. 

Men nu afslører Caitlyn Jenner, som Kris var gift med, da drabet skete, at Robert Kardashian også selv vidste, at O. J. Simpson var skyldig i dobbeltmordet. 

I sin nye bog "Secrets of my life" der udkommer den 25. april, fortæller Caitlyn Jenner at Robert Kardashian på et tidspunkt betroede sig til ham i bilen senere i 90'erne.

- Jeg ville have været okay med, hvis de havde fået ham i den første retssag, skulle Robert Kardashian have sagt til Caitlyn Jenner, men henvisning til den civile retssag i 1998, hvor O. J. Simpson blev kendt skyldig. Han blev ellers frikendt fra den offentlige retssag.

Caitlyn Jenner afslører også, at både Kim Kardashian og Kourtney Kardashian troede på O. J. Simpsons uskyld. 

- Jeg sagde jo, at han ikke gjorde det, skulle Kourtney have sagt til Caitlyn (dengang Bruce) efter retssagen mod O. J. Simpson. 

Caitlyn Jenner lægger i bogen heller ikke fingre imellem, hvad hun selv synes om den tidligere sportsstjerne og TV-personlighed. 

Gennem sit ægteskab med Kris Jenner har hun flere gange haft mulighed for at møde O. J. Simpson. 

- Han var det mest narcissistiske, egocentrerede, krævende R***hul i hele sportsverdenen, jeg nogensinde havde mødt. Og jeg har mødt mange, skriver hun i sin bog. 

Robert Kardashian døde i 2003 af kræft i spiserøret.

O. J. Simpson blev i 2008 idømt 33 års fængsel for røveri og kidnapning efter en episode i Las Vegas. 

Han er i dag 69 år gammel. 

I galleriet herunder kan du mange flere billeder af den omtalte sportsstjerne: 

O.J. Simpson galleri

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close