Hollywood14. april 2014

Sådan skal Peaches Geldof begraves

Asken skal spredes, hvor hun legede som barn
Af af
Familien til Peaches Geldofs har besluttet, hvordan hendes sidste rejse bliver
Familien til Peaches Geldofs har besluttet, hvordan hendes sidste rejse bliver
 Foto: AOP
Peaches Geldofs sidste rejse er nu planlagt. Familien til den 25-årige model, som blev fundet død i sin lejlighed i England for præcis en uge siden, fortæller, at det ikke bliver en traditionel begravelse.

I stedet vil asken af den unge model blive spredt i haven i den nedlagte Davington-kloster i byen Faversham, hvor Peaches Geldof legede utallige gange som barn.

Det skriver den britiske avis The Mirror.

Som barn boede Peaches Geldof også i det nedlagte kloster sammen med sin far, den legendariske sanger Sir Bob Geldof og sin mor, rockjournalisten Paula Yates. Paula Yates døde af en overdosis i september 2000 og er også begravet i haven.

LÆS OGSÅ: Peaches Geldof død: Her er svaret på obduktionen

- Peaches' lykkeligste minder stammer herfra. Der er ikke andre steder at holde begravelsen og at sprede hendes aske. Familien var så lykkelig her. Det var simpelthen så idyllisk, siger en kilde tæt på familien til det britiske medie.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0ddfca11b54b451d9b9131dde13c8424.jpgPeaches Geldofs sammen med en af sine to sønner (Foto: AOP)


Det er Peaches Geldofs far og ægtemanden Thomas Cohen, der sammen med resten af familien har besluttet, hvordan den 25-årige kvinde skal stedes til hvile. Allerede nu er det kommet frem, at flere prominente gæster er fløjet til England for at overvære bisættelsen, selvom den præcise dato endnu ikke er offentliggjort. Blandt andre er DJ'en Nick Grimshaw og TV-værten Alexia Chung fløjet hjem fra en festival i Californien for at sidste et sidste farvel.

Det er stadig en gåde, hvorfor datteren af den legendariske sanger Bob Geldof døde - en obduktion foretaget onsdag gav ikke noget endegyldigt svar, og nu må familien vente med svar på de toksikologiske prøver.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/18bf4fa1e1724377a390b758e0dc5622.jpgBob Geldof sammen med sine to døtre: Pixie og den nu afdøde Peaches (til højre) (Foto: AOP)


Der bliver dog ved med at dukke nye oplysninger frem - i sidste uge kunne den britiske avis Daily Mail således fortælle, at Geldofs kun 11 måneder gamle søn Phaedra blev fundet ved siden af liget af Peaches Geldof. Ifølge den britiske avis var det Peaches ægtemand, sangeren Thomas Cohen, der alarmerede myndighederne mandag eftermiddag, da han ikke kunne fat på sin unge kone.

LÆS OGSÅ: Tragedie: Bob Geldofs datter fundet død

Den unge kvinde, der foruden sønnen Phaedra også havde sønnen Astala på omkring 20 måneder.
Myndighederne har ifølge britiske medier slået fast, at der ikke umiddelbart er tegn på hverken selvmord eller en overdosis narkotika, ligesom de også har udelukket, at der skulle ligge en kriminel handling bag.

Familien til den unge Peaches udsendte en meddelelse samme aften, som den unge kvinde blev fundet død.

I en hjerteskærende meddelelse fra familien udtrykte faren Bob Geldof ifølge Daily Mail:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a3c29732fdbb4bb59d52197923154fc6.jpgBlomster og hilsner uden for Peaches Geldofs hjem i Wrotham, Kent, i England, hvor hun blev fundet død mandag den 7. april (Foto: AOP)


- Peaches er død. Vi befinder os i en tilstand, der er større end sorg. Hun var den vildeste, sjoveste, klogeste, vittigste og mest skrupskøre af os alle.

LÆS OGSÅ: Ufatteligt: Geldofs lille søn fundet ved liget

- At skulle skrive 'var' ødelægger mig. Sikke et smukt barn. Hvordan er det muligt, at vi ikke skal se hende igen? Hvordan er det tåleligt? Vi vil elske og ære hende for evigt. Sikke en sørgelig sætning.

Også Peaches ægtemand, forsangeren i S.C.U.M., Thomas Cohen, har udtalt sig i kølvandet på Peaches alt for tidlige død:

- Min elskede hustru Peaches blev tilbedt af mig selv og hendes to sønner Astala og Phaedra... Vi skal elske hende for evigt. Thomas, Astala og Phaedra Geldof-Cohen.

Sponsoreret indhold