Galleri: Sådan ser "Dharma og Greg" ud i dag

Dharma og Greg, som vi bedst husker dem: Fra TV-serien \

Dharma og Greg, som vi bedst husker dem: Fra TV-serien "Et Umage Par".

(Foto: All Over)

Hun var spontan, udadvendt, frisindet – og en vaskeægte humørbombe.

Han var konservativ, rationel – og ville gerne have alt planlagt til mindste detalje.

Alligevel blev de smaskforelskede på første date – og gift kort tid efter. Og vi fulgte troligt med i deres skøre og til tider vanvittige liv.

Ja… de fleste af os husker nok den populære TV-serie ”Et Umage Par”, der var en stor succes både herhjemme og i USA, hvor serien kørte fra 1997-2002.

Hovedrolleindehaverne – skuespillerne Jenna Elfman og Thomas Gibson – fik stor ros for deres måde at portrættere henholdsvis den spontanee og frisindede Dharma og den konservative og rationelle Greg.

Og gennem årene blev begge da også nomineret til flere fornemme priser for deres arbejde i den amerikanske sit-com.

I 1999 vandt Jenna Elfman – der altså spillede Dharma – den eftertragtede Golden Globe-pris for sin rolle i serien.

Se et galleri med Dharma og Greg herunder:

Et Umage Par - Dharma og Greg (billeder fra serien og frem til 2016)

Trods succesen i ”Et Umage Par” er det dog ikke meget, vi har set til den kvindelige hovedrolleindehaver. I 2003 medvirkede hun i filmen ”Looney Tunes: Back in action”, og siden er det kun blevet til en række mindre roller, blandt andet i komediefilmen ”Bollevenner” fra 2011.

Vi får dog et gensyn med Jenna Elfman til næste år. Her medvirker hun nemlig i en ny ABC-serie, der hedder ”Imaginary Mary”. Serien handler om karrierekvinden Alice, der får vendt op og ned på sit liv, da hun forelsket sig i en mand med tre børn.

Jenna Elfmans TV-ægtemand Thomas Gibson fik i 2005 rollen som agent Aaron Hotchner i krimiserien ”Criminal Minds”. Han medvirkede i serien i 11 sæsoner, indtil han i august blev fyret, efter at han angiveligt havde sparket til en af instruktørerne.

Han medvirker næste år i filmen ”Axis”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close