Nyheder 11. april 2016

Sådan ville ”Matador”-spillepladen se ud i dag

Brætspillet ”Matador” ville se ud på en helt anden måde i dag
Foto: AOP

Millioner af danskere er vokset op med brætspillet ”Matador”, hvor de gælder om at købe både mere og mindre berømte adresser i København for at få de andre spillere til at gå bankerot. Hvis spillepladen skulle laves i dag, ville den se helt anderledes ud, viser en opgørelse over salgspriser som boligsiden.dk har lavet.

I det gode gamle ”Matador” er Rådhuspladsen den dyreste adresse.  I den moderne udgave vil Bredgade være den mest eftertragtede. Det kan den berømte Bruun Rasmussen-familie glæde sig over. Auktionsimperiet blev grundlagt i netop Bredgade i 1948.

Gammel Kongevej vil i dagens udgave være meget fornuftig at bygge hoteller på. Det er blevet den tredje dyreste adresse i København. I den oprindelige udgave er det kun den 15. dyreste adresse. Det har blandt andre Anders ”Anden” Matthesen tjent en del penge på.  I 2014 solgte han sin Frederiksberg-villa for 3.950.000 kroner.

Der er sket meget med boligpriserne siden skuespiller Buster Larsen hyggede sig med et spil ”Matador” i 80’erne (Foto: All Over)

I den modsatte ende finder vi blandt andet Grønningen, der i den nye opgørelse er tredje billigst. Ivrige ”Matador”-spillere vil vide, at det var en mere eksklusiv adresse i den gamle udgave af spillet.

- Skal man sige noget om generelt om "Matador" i forhold til boligmarkedet, er det, at det viser, at man som boligkøber godt kan regne med, at det, der anses for en god adresse i dag med stor sandsynlighed også er det om 20 eller 30 år, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør for boligsiden.dk i en pressemeddelelse.   

Rangliste i Matador Rangliste anno 2016 Rådhuspladsen Bredgade Frederiksberggade Frederiksberggade Nygade Gammel Kongevej (15) Vimmelskaftet Nygade Amagertorv Kongens Nytorv Østergade Allégade (18) Kongens Nytorv Rådhuspladsen Bredgade Vimmelskaftet Grønningen Østergade Trianglen Frederiksberg Alle Østerbrogade Bülowsvej Strandvejen Strandvejen Hellerupvej Hellerupvej Bernstorffsvej Østerbrogade Gammel Kongevej Trianglen Frederiksberg Alle Bernstorffsvej Bülowsvej Amagertorv (5) Allegadé Valby Langgade Roskildevej Roskildevej Valby Langgade Grønningen (9) Rødovrevej Rødovrevej Hvidovrevej Hvidovrevej

 

Sponsoreret indhold