Hollywood9. maj 2016

Husker du "The Shermanator’? Sådan ser han ud i dag

Chris Owen, der spillede Chuck ’The Shermanator’ Sherman i de berømte og berygtede American Pie-film har forandret sig en del, siden han udråbte sig selv til “sofiskeret sexrobot”. Vi har samlet et stort galleri med skuespilleren her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/the_shermanator.jpg
 (Foto: All Over)

Han udråbte sig selv til en ”sofistikeret sexrobot” og mente selv, at han var lidt af et hit hos kvinderne.

Ja, de fleste af os husker nok, hvordan Chuck ’The Shermanator’ Sherman forsøgte at score alle kvinder med en puls i komediefilmene American Pie.

Dengang var han – trods dårlig frisure, dårlig hud, dårlig tøjstil og togskinner – overbevist om, at han var Guds gave til kvinderne. Vi er dog overbeviste om, at han har en større chance hos det modsatte køn i dag.

Der er nemlig sket meget med ’The Shermanator’ – alias Chris Owen – siden han slog igennem i American Pie-filmene i slutningen 1990’erne.

Du kan se et stort galleri i bunden af denne artikel. Her har vi samlet en række billeder af skuespilleren fra dengang og til i dag.

Casually showing off my new bicycle. #matteblack #cycling #6ku #stockbike #cantwaitforupgrades #singlespeed

Et billede slået op af Chris Owen (@callmechrisowen) den

14. Apr 2015 kl. 8:39 PDT

Chris Owen har - ligesom de fleste andre - en Instagram-profil. Han lægger dog sjældent billeder ud.

I dag er Chris Owen fyldt 35 år, og selv om han er mest kendt for rollen som den (lidt) klamme ’The Shermanator’, har han faktisk spillet med i flere film og serier siden.

Chris Owen er blandt andet på rollelisten i ’The Mist’, ’Just Add Water’, ’Fortress’ og ’Hit List’ - men hans karriere toppede i slutningen af 1990'erne, da den første American Pie-film fik premiere.

Chris Owen arbejder i dag også som fotograf. Han har tidligere været gift med Michelle Beck, men parret lod sig i 2012 efter fem års ægteskab.

Så der er altså en chance tøser… hvis det skulle have interesse.

Se billeder af Chris Owen i galleriet herunder:

Chris Owen - Chuck 'The Shermanator' fra American Pie

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_69.png

Sponsoreret indhold