Hollywood19. april 2015

Husker du Buffy-stjernerne? Sådan ser de ud i dag

Se galleriet med Buffy, Angel og alle de andre
Af af

Husker du Buffy-stjernerne? Sådan ser de ud i dag
Der var engang, hvor søndag eftermiddag på TV2 blev kaldt 'SerieSøndag', og her bød TV-kanalen på bunkevis af specielt amerikanske serier - i dag giver SE og HØR et lille indblik i, hvordan nogle af SerieSøndagens stjerner ser ud i dag: Nemlig stjernerne fra 'Buffy - Vampyrernes Skræk'.

I serien fulgte seerne den unge pige Buffy Summers' liv i den californiske by Sunnydale. Men Buffy Summers - spillet af den lyshårede skønhed Sarah Michelle Gellar - var ikke hvilken som helst pige, og Sunnydale var ikke hvilken som helst amerikansk by.

Buffy var nemlig vampyrdræber, og Sunnydale var - meget passende - fyldt med de onde væsner.

Serien nåede at løbe over syv sæsoner, og blev en stor succes - specielt takket været de forskellige karakterer, som seeren mødte i de i alt 144 episoder.

LÆS OGSÅ: Sådan ser 90210-stjernerne ud i dag

LÆS OGSÅ: 20 års jubilæum: Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

I serien mødte seeren blandt andre Xander og Willow (spillet af henholdsvis Nicholas Brendon og Alyson Hannigan), der hjælper Buffy med at komme ondskaben til livs.

Mange husker nok specielt serien for den mystiske og maskuline Angel (spillet af David Boreanaz), som Buffy pladask forelsker sig i. Desværre er der en hage ved parrets kærlighedshistorie: Angel er vampyr.

Angel var så populær en figur i Buffy-serien, at han i 1999 fik sin egen spin-off serie, 'Angel'.

I dag er der gået 11 år, siden sidste afsnit af vampyr-serien blev optaget, så der er forståeligt nok sket en masse med Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon og alle de andre skuespillere siden da.

SE og HØR har her samlet et lille galleri, hvor du kan se, hvordan Buffy-stjernerne ser ud i dag:

Sponsoreret indhold