Hollywood 18. juli 2018

Krævede at få konen med: Robbie Williams ny dommer i "X Factor"

Robbie Williams indtager dommerpulten, når næste sæson af den britiske ”X Factor” løber over skærmen. Den gavflabede charmør havde dog et særligt krav, før at han ville takke ja til at medvirke: Hans kone skulle også være med
(Foto: All Over)

Der kommer til at sidde særdeles velkendte ansigter ved dommerbordet, når næste sæson af den britiske ”X Factor” løber over skærmen til efteråret.

En af de helt store kendisser, der skal vurdere de håbefulde sangere, er Robbie Williams.

Den 44-årige ”Angels”-stjerne kunne dog ikke kun lokkes med millioner og taletid i den bedste sendetid. Han havde et – måske lidt atypisk – krav, før at han ville medvirke i det populære program:

Robbie Williams ville have sin kone med. Ikke til at sidde i baggrunden eller baglokalet. Nej, hans kone skulle også være en del af dommerbordet.

Og sådan er det nu blevet – til trods for, at hans kone Ayda Field slet ikke har en musikalsk baggrund.

Det skriver det britiske medie The Mirror.

Desuden kan parret også se frem til en klækkelig løn på 10 millioner pund - noget, der også har hjulpet med at træffe beslutningen, fortæller Robbie Williams ifølge mediet.

(Foto: All Over)

Robbie Williams og Ayda Field har været gift siden 2010 og sammen har de børnene Theodora og Charlton. Foto: All Over 

Ayda Field arbejder til daglig som skuespiller, men kan altså nu tilføje ”X Factor”-dommer til sit cv.

Selv om hun ikke har musikalsk erfaring, er den 39-årige Robbie-kone klar til at kaste sig over sit nye job:

- Jeg er spændt på at være underdog og vise drengene, hvordan det skal gøres, fortalte skuespillerinden ifølge The Mirror under et pressemøde, hvor hun også fortalte, at hun glæder sig til at kæmpe mod sin mand.

- Uden mig ville Rob være på den. Og det faktum, at vi skal arbejde sammen og mod hinanden er meget spændende. Vi er meget konkurrencemindede. Vi konkurrerer om alting, også når vi læser godnathistorier for børnene, sagde Ayda Field

Parret bliver det første ægtepar, der skal sidde side om side bag dommerbordet i ”X Factor”.

Foruden Robbie Williams og Ayda Field skal One Direction-sangeren Louis Tomlinson og musikmogulet Simon Cowell også være en del af dommerpanelet.

Dommerkvartetten til den britiske udgave af "X Factor": Robbie Williams, Ayda Field, Louis Tomlinson og Simon Cowell. Foto: All Over Press

”X Factor UK” kan ses på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY til efteråret.

Det danske ”X Factor” får premiere i det nye år.

 

Sponsoreret indhold