Se video: Taylor Swift og Robbie Williams overrasker med "Angels"-duet

Taylor Swift og Robbie Williams sammen på scenen i Wembley Stadium i London den 23. juni.

Taylor Swift og Robbie Williams sammen på scenen i Wembley Stadium i London den 23. juni.

Foto: YouTube / Bruce Copeland

Koncertgængerne til Taylor Swifts "Reputation"-koncert i London fik ikke oplevet én, men hele to verdensstjerner på scenen. 

Midt i showet dukkede nemlig ingen ringere end Robbie Williams, 44, op på scenen, og sammen sang de to stjerner hans megahit "Angels". 

Tidligere i år proklamerede den britiske sanger, der i år åbnede VM i Rusland med sin perfomance, ellers, at det var slut med at synge "Angels", men han har altså gjort en undtagelse for frøken Swift. 

"Angels"-duetten startede med, at den 28-årige popprinsesse sad alene ved et stort flygel og sang den ikoniske sang. 

Pludselig stiger Robbie Williams himself via en platform op gennem scenegulvet, og så giver de den ellers hele armen til den sang, som de fleste af os nok har sunget med på i mere eller mindre våde øjeblikke. 

Se deres optræden i videoerne herunder - artiklen fortsætter under klippene. 

Efterfølgende takkede Robbie Williams "Delicate"-sangeren for den vilde oplevelse. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- SIkke en ære at synge med dig i aften, Taylor Swift. Jeg har fået mig et vildt crush. TAK, TAK, TAK, skrev crooneren på sin Instagram. 

Det er ikke første gang, Taylor Swift overrasker med gæsteoptrædener på sin "Reputation"-turné. Tidligere har Shawn Mendes, Selena Gomez, Troye Sivan og senest Niall Horan, der var på scenen i London dagen før, fredag. 

Tidligere i år fortalte Robbie Williams ellers, at det var slut med at synge "Angels"

Det skrev flere britiske medier.

Sangen, som udkom i december 1997, er nærmest synonym med hans koncerter – og oftest den sang, som han har afsluttet sine utallige koncerter i verden med.

Til det britiske medie Daily Star fortalte Robbie Williams, at ”Angels” simpelthen var blevet for svær for ham at synge.

- Jeg bliver nødt til at hanke op i mig selv, ellers kunne jeg græde over stort set alt og se patetisk ud, sagde Robbie Williams til Daily Star og tilføjede, at han flere gange oplever, at koncertgæster har medbragt billeder af døde familiemedlemmer, som de holder op kort før, at han skal i gang med at synge ”Angels”.

Og dét syn er blevet for hårdt for den 43-årige britiske gavflab.

- Så tænker jeg bare ”Åh Gud, jeg begynder at græde”. Det har påvirket mig meget, fortalte Robbie Williams til Daily Star.

Sangen ”Angels” var den fjerde single fra Robbie Williams debutalbum “Life thru a Lens”, og den strøg direkte ind på top ti-listen, da den udkom i december 1997.

I 2005 blev den udråbt til den bedste sang i 25 år under det britiske BRIT Awards.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close