Nooo! Robbie Williams vil IKKE længere synge "Angels"

(Foto: All Over)

Er du vaskeægte Robbie Williams-fan? Og er du én af de fans, der kan skråle med på samtlige hits, som den 43-årige gavflab står bag?

Ja, så vil din dag – måske endda dit liv – blive en smule mere trist og tomt, når du har læst denne artikel.

Robbie Williams har nemlig annonceret, at han ikke længere vil optræde med sit mest ikoniske nummer nogensinde, ”Angels”.

Det skriver flere britiske medier.

Sangen, som udkom i december 1997, er nærmest synonym med hans koncerter – og oftest den sang, som han har afsluttet sine utallige koncerter i verden med.

Det er slut med at skråle med på "Angels". Foto: All Over

Til det britiske medie Daily Star fortæller Robbie Williams, at ”Angels” simpelthen er blevet for svær for ham at synge.

- Jeg bliver nødt til at hanke op i mig selv, ellers kunne jeg græde over stort set alt og se patetisk ud, siger Robbie Williams til Daily Star og tilføjer, at han flere gange oplever, at koncertgæster har medbragt billeder af døde familiemedlemmer, som de holder op kort før, at han skal i gang med at synge ”Angels”

Og dét syn er blevet for hårdt for den 43-årige britiske gavflab.

- Så tænker jeg bare ”Åh Gud, jeg begynder at græde”. Det har påvirket mig meget, fortæller Robbie Williams til Daily Star.

Sangen ”Angels” var den fjerde single fra Robbie Williams debutalbum “Life thru a Lens”, og den strøg direkte ind på top ti-listen, da den udkom i december 1997.

I 2005 blev den udråbt til den bedste sang i 25 år under det britiske BRIT Awards.

Du kan høre Robbie Williams synge "Angels" under hans koncert i Knebworth i 2003:

Robbie Williams (billeder hvor han ikke har så meget tøj på)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close