Rob Kardashian: Ville være gift NU

Foto: All Over

29-årige Rob Kardashian og 28-årige Blac Chyna skal giftes en gang på den anden side af hendes fødsel af parrets første fælles barn. Men hvis det stod til Rob Kardashian, så havde de allerede været ægtefolk for længe siden. Det afslører de i en video på facebook, hvor de svarer på spørgsmål fra deres fans.

- Vi ville have været forbi rådhuset for længe længe siden, lyder det i en video på facebook fra Rob Kardashian, når han skal forholde sig til, hvis han havde bestemt, og Blac Chyna siger:

- Hvis det var op til Rob, så ville vi blive gift i morgen! Han vil gerne gøre det med det samme. Men jeg vil altså gerne have, at vi gør det på den traditionelle måde, siger hun.

- Selvfølgelig. Enhver kvinde fortjener at få et smukt bryllup - og ikke, når de er gravide. Så vi venter med brylluppet - en ”bryllups-special”, siger Rob Kardashian, som udmærket ved, at Blac Chyna vil være i topform efter fødslen, før hun vil gå ned ad kirkegulvet som brud.

Parret gjorde deres forhold officielt i starten af året, og de blev forlovede i april - og fejrede med en ordentlig fest på en stripklub. Og de regner med, at brylluppet kommer til at foregå næste år.

Se videoen her:

Og se mange flere billeder af Rob Kardashian og Blac Chyna her: 

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close