Hollywood26. juli 2016

Rygterne svirrer: Har Rob Kardashian droppet Blac Chyna?

Er Rob Kardashian færdig med sin forlovede? Det er i hvert fald det rygterne lyder på lige nu.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.19165506.jpg
 Foto: All Over

I går begyndte historierne om, at 29-årige Rob Kardashian har sagt farvel og tak til sin forlovede Blac Chyna, der også venter deres første barn.

Parret gjorde deres forhold officielt i starten af året, og de blev forlovede ikke så længe efter, og så kom det frem, at Blac Chyna er gravid. Brylluppet blev udskudt til en gang efter fødslen, så bruden kunne være i sin bedste form, men bliver der overhovedet et bryllup nu?

I hvert fald er der flere medier der skriver, at Rob Kardashian skulle have droppet Blac Chyna - angiveligt efter at have fundet mistænkelige beskeder på hendes telefon. Det skriver Mirror.

Desuden slettede Rob Kardashian alle billeder af Blac Chyna på sin instagram-konto - og siden har han simpelthen slettet alt på instagram. Og det kommer efter han har lagt de sødeste billeder ud af ham og Blac Chyna.

https://imgix.seoghoer.dk/rob_insta.jpg

Mirror skriver, at parret angiveligt havde et vildt skænderi under optagelser til “Keeping Up With The Kardashians”, og derefter stoppede de også begge med at følge hinanden på sociale medier. Men Blac Chyna skulle være begyndt at følge Rob igen, da der er forlydender om, at de vil prøve at løse tingene.

Og man prøver I hvert fald fra Kardashian/Chyna-lejren at dysse tingene ned igen.

- De er ikke gået fra hinanden, siger en kilde tæt på Blac Chyna til People.

- De filmede i weekenden, og de havde et stort skænderi. Det er svært at se, at de rent faktisk skulle gå fra hinanden, for Rob glæder sig virkelig til at blive far, og det ville kræve meget af ham at forlade hende, siger en anden kilde.

Se alle billederne af Rob Kardashian og Blac Chyna sammen her:

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

Sponsoreret indhold