Hollywood26. juli 2016

Efter drama: Rob Kardashian og Blac Chyna er stadig sammen

Det skulle være O.K. mellem Rob Kardashian og hans forlovede igen. Men der har været stor krise i forholdet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.18648727.jpg
 Foto: All Over

Det forlød tidligere, at 29-årige Rob Kardashian havde droppet sin 28-årige forlovede og mor til hans kommende barn, Blac Chyna.

Parret skulle have haft et heftigt skænderi, og Rob har slettet alt på instagram, og mange var sikre på, at nu var det slut med forholdet. Et forhold, der er gået meget hurtigt, da parret stod frem i starten af året, blev forlovet i foråret og nu venter barn.

Men krisen er mere eller mindre afblæst igen. Nu forlyder det i hvert fald, at parret stadig er sammen. Det skriver Mirror.

Det, der skulle have fået det hele til at eskalere, skulle have været, at Blac Chyna er angst for, at Rob ville kunne finde på at være hende utro, mens hun er gravid.

- Rob og hun har haft deres ture, og Blac Chyna flippede på Rob. Og han blev så sur over den måde, hun talte til ham på, at han slettede alle billeder for at så hende, lyder det fra en kilde.

- Rob har aldrig været utro. Men hun er helt paranoid - fordi hun har haft dårlige oplevelser fra tidligere forhold, tilføjer kilden og understreger, at Rob og Blac har det fint igen.

Se mange flere billeder af parret her:

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

Sponsoreret indhold