Hollywood 17. maj 2016

Har Rob Kardashian gen-manipuleret babyen?

Rob Kardashian og Blac Chyna skulle nøje have valgt, at de vil have en søn - og simpelthen sørget for, at det bliver det.
Foto: All Over

Det forlyder, at Rob Kardashian og Blac Chyna har valgt at manipulere med deres kommende babys gener - så de er sikre på, at de får en søn.

Der er så mange medicinske muligheder i dag, og man kan gen-manipulere et foster, så man er sikker på, hvilket køn det bliver. Og efter sigende, så skulle alle i Kardashian-familien håbe på, at det bliver en dreng, så Kardashian-navnet videreføres i den kommende generation også.

Og det skulle der allerede være sørget for. Det skriver RadarOnline.

- Selvfølgelig håber familien på en sund og rask baby, men mere end noget andet, så vi Kris og hendes døtre virkelig gerne have, at Blac Chyna får en søn, siger en insider til mediet.

- Før Blac Chynas graviditet var både Blac og Rob ved at undersøge mulighederne for gen-manipulation i forbindelse med at vælge babyen køn. Flere familiemedlemmer tror, at de rent faktisk har gjort det for at sikre, at de får en søn. Alle ved at Rob er den, der fører Kardashian-navnet videre, og hvis han ikke får en søn, kan det navn jo dø ud, siger kilden.

Se billeder af Rob Kardashian og Blac Chyna her: 

Rob Kardashian og Blac Chynas forlovelse

Sponsoreret indhold