Hollywood16. januar 2017

Rasende Depp hiver rådgivere i retten for millioner

Ifølge skuespilleren forvaltede de tidligere forretningsrådgivere filmstjernens finanser til egen fordel.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.02337819.jpg
 (Foto: All Over Press)

Johnny Depp har knap nok afsluttet én ilter retssag, før den næste begynder.

Tidligere i januar indvilgede filmstjernen i at betale sin ekskone 48,9 millioner danske kroner efter parrets skilsmisseskandale.

Amber Heard har hævdet, at Depp udsatte hende for hustruvold gennem deres korte ægteskab, men stjerneskuespilleren afviste alle anklager og hvæsede, at skuespillerinden tog afskyelige midler i brug blot for at rippe ham økonomisk.

Under en uge efter den retssag starter endnu en juridisk pengepalaver for den 53-årige "Pirates of the Caribbean"-antihelt.

Se billeder af Johnny Depp og Amber Heard i galleriet herunder:

Johnny Depp og Amber Heard skal skilles - se dem sammen her

Depp hiver nemlig sine tidligere forretningsrådgivere i retten og kræver svimlende 175 millioner danske kroner tilbage i erstatning for blandt andet bedrageri, manglende betaling af skatter og brud på tillidsforpligtelser.

Det skriver magasinet Variety, der har fået fat i retsdokumenterne, som blev indgivet ved retten i Los Angeles i weekenden.

- Depp er en af de mest eftertragtede og højst betalte skuespillere i verden. Lige som mange andre succesfulde kunstnere har han haft finansielle fagfolk til at håndtere sine økonomiske og visse juridiske anliggender, skriver skuespillerens advokat, Matthew Kanny, i retsdokumenterne ifølge Variety og fortsætter:

- Men i stedet - som et resultat af flere års grov og dårlig ledelse og til tider direkte svindel - har Depp mistet millioner af dollar og er blevet tvunget til at afhænde betydelige aktiver.

Ifølge skuespillerens advokat har konsekvenserne blandt andet været, at Depp har måtte sælge en bolig i Frankrig.

Rådgiverne, der forvaltede filmstjernens finanser, afviser alle anklager og hævder gennem deres advokat, at det er Depp selv, der har spenderet millioner af kroner væk i et fuldstændig uhæmmet omfang.

- Retssagen er en komplet fabrikation, skriver advokaten Michael Kump i en erklæring, som The Hollywood Reporter bringer, og uddyber:

- I 30 år er Joel og Rob Mandel og deres selskab, The Management Group, blevet betroet jobbet som forretningsrådgivere for nogle af de mest succesfulde enkeltpersoner og virksomheder i underholdningsbranchen.

- I 17 af de år har de gjort alt for at beskytte Johnny fra sin uansvarlige måde at ødsle udgifter væk på, lyder modsvaret.

Retssagen har endnu ikke fået en dato.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold