Hollywood2. november 2016

Johnny Depp skal svinge tryllestaven

Efter masser af magiske og eventyrlige roller er Johnny Depp klar til at sætte endnu en bemærkelsesværdig rolle på CV'et. Han bliver nemlig en del af det magiske Harry Potter-univers.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.02337819.jpg
 (Foto: All Over Press)

Johnny Depp, 53, gør sig klar til at vifte tryllestaven og kaste forbandelser i den nærmeste fremtid. Han skal nemlig spille med i de kommende Harry Potter-film, der har Eddie Redmayne i hovedrollen som en dyreglad troldmand.

Det skriver Deadline.com.

J.K. Rowling, der er forfatteren til de populære troldmandsbøger om Harry Potter, har også skrevet spinoff-bøgerne om magizoologen Newt Scamander, der har speciale i magiske væsner.

Filmen ”Fantastiske væsner og hvor de findes” (Org. "Fantastic Beasts and where to find them") er lavet over bogen af samme navn, og bogen er ligeledes navnet på en lærebog, som Harry Potter og vennerne bruger i deres uddannelse på Hogwarts.

Rollelisten til den nye film, der udkommer den 17. november, tæller blandt andet Eddie Redmayne og Colin Farrell. Efter sigende har Depp allerede en lille optræden i den første film, men vil i de senere film få mere skærmtid. Hvilken rolle han skal have, er endnu ikke blevet afsløret, men rollen som en ung Dumbledore er stadig ikke blevet besat.

Selvom optagelserne til den anden film i rækken af de i alt fem film allerede er i gang, har den gode Johnny Depp dog nogle andre filmprojekter, han skal have bundet en sløjfe på først.

Depp skal spille med i filmen ”Mordet på Orientexpressen”, filmen ”Labryinth” om mordet på Tupac Shakur og Biggie Smalls, og han skal være med i filmen ”Den usynlige mand”. De tre film får premiere i løbet af 2017 og 2018.

Indtil videre må vi nøjes med at have øjne og øre åbne for at lede efter Johnny Depps rolle, når vi ser den nye film fra Harry Potter-universet.

Sponsoreret indhold