Hollywood3. november 2016

"Harry Potter"-fans raser over Johnny Depp

Johnny Depp står til at have en større rolle i de kommende "Harry Potter"-spinoff film. Det har fået inkarnerede fans til at komme op i det røde felt.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/jp.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det er bestemt ikke alle, der er lige begejstrede for, at 53-årige Johnny Depp er blevet tilføjet til rollebesætningen på de kommende "Fantastiske væsener og hvor de findes"-film. Mange "Harry Potter"-fans er nemlig blevet stødt over, at Depp er kommet med på holdet, da han er blevet anklaget for at begå vold mod sin tidligere kone Amber Heard.

Det kom frem igår, at Depp skal spille med i de fire næste film i "Fantastiske væsener"-serien, der er skrevet af J.K. Rowling og foregår i "Harry Potter"-universet. Depps rolle er endnu ukendt, men nyheden om hans navn på rollelisten har bevæget sig som en løbeild, og masser af mennesker udtrykker netop nu deres harme over, at den voldsanklagede skuespiller har fået lov til at spille med i sådan en stor og familievenlig franchise.

- Selvfølgelig bliver Johnny Depp øjeblikkeligt castet til en familievenlig film. Vold mod kvinder er jo ikke noget særligt. Så skuffet, J.K. Rowling, skriver en fan blandt andet på Twitter.

Og det er netop voldsanklagerne, der får folk op af stolene.

- Hej J.K Rowling. "Fantastiske væsener" og "Harry Potter"-universet handler netop om at være imod misbrug af magt og så vælger i at caste en kendt voldsmand?, skriver en anden fan til J.K. Rowling.

Forfatteren, der står bag både "Harry Potter"-bøgerne og bøgerne bag de nye "Fantastiske væsener"-film, har fået masser af henvendelser om, at hun bør afvise Johnny Depp som en del af rollebesætningen. Flere truer med, at de ikke vil se filmene, hvis Johnny Depp får lov til at beholde rollen.

Depp, der blev skilt fra Amber Heard i august, er ikke blevet dømt for vold. Voldsanklagerne kom fra Amber Heard i forbindelse med skilsmissen, men flere af anklagerne er blevet trukket tilbage. Ved skilsmissen fik Amber Heard 7 millioner dollars, som hun donerede til velgørenhedsorganisationer, der fokuserer på vold mod kvinder og børn.

J.K. Rowling købte tidligere på årets Johnny Depps store yacht, og det er muligt, at det er her, at Depp kom på forfatterens radar. Den flotte båd, der er opkaldt efter Depps første kone Vanessa Paradis, og deres to børn Lily-Rose og Jack, blev Rowlings ejendom tilbage i januar.

Efter sigende skal Depp være med i de fire næste "Fanastiske væsener"-film, der har Eddie Redmayne i hovedrollen.

Se et galleri med Johnny Depp og ekskonen Amber Heard herunder:

Johnny Depp og Amber Heard sammen

Sponsoreret indhold