Paul Walker-hyldest mest sete video på YouTube

Den afdøde men stadig utroligt populære Fast & Furious-stjerne Paul Walker hyldes i den video, der nu er den mest sete nogensinde på YouTube.

Den afdøde men stadig utroligt populære Fast & Furious-stjerne Paul Walker hyldes i den video, der nu er den mest sete nogensinde på YouTube.

Foto: All Over Press

 

Så blev Psy med 'Gangnam Style' vippet af pinden som den mest sete video på YouTube nogensinde.

I fem år siden 2012 har sydkoreanerens sjove video bare trukket visning efter visning, så den netop nu er nået op på 2.898.795.331 visninger - det er tæt på tre milliarder gange.

'Gangnam Style' indtog allerede førstepladsen tilbage i november 2012, da den passerede Justin Biebers 'Baby' og har siden da ligget nummer et på listen.

Men nu er han blevet sparket af tronen af Fast & Furious-stjernen skuespilleren Paul Walker, der døde i en trafikulykke i 2013.

Det er rapperen Wiz Khalifa's video 'See You Again' med sangeren Charlie Puth, der netop nu har nået fantastiske 2.913.469.379 visninger.

Sangen er fra filmen 'Furious 7' fra 2015, og den bliver spillet til sidst og hen over rulleteksterne, som en hyldest til Paul Walker, som optræder i filmen, men døde inden den blev vist.

Som en af hovedrolleindehaverne var Paul Walker i årevis en del af holdet bag 'Fast & Furious'-universet, og de blev hyldet tidligere i år med en ærespris ved MTV Movie & TV Awards.

Ved den lejlighed sendte Vin Diesel, der spiller 'Dominic' i filmene en særlig hilsen til Paul Walker.

- Jeg kunne aldrig stå på denne scene og tale om "Fast and Furious" uden at sende kærlighed til min bror, Paplo, vores bror Pablo. Vi håber du er stolt, sagde Vin Diesel.

Paul Walker omkom sammen med sin ven Roger Rodas, da Rodas' Porsche Carrera GT i høj fart forulykkede og bragede ind i en lygtepæl i bydelen Santa Clarita i Los Angeles 30. november 2013.  Begge døde ifølge obduktionsrapporten få øjeblikke efter sammenstødet.

Farten på ulykkestidspunktet var angiveligt 160 kilometer i timen, så også i privatlivet levede Paul Walker med speederen i bund.

Paul Walker blev 40 år.

Han efterlod sig den 14-årige datter Meadow ved sin død.

Se galleri med billeder fra Paul Walkers liv:

Paul Walker - billeder fra hans liv

Og så får du selvfølgelig lige også de to mest viste videoer på YouTube:

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close