Hollywood8. maj 2017

Vin Diesel sender rørende hyldest til Paul Walker ved MTV Movie Awards

Hele holdet bag "Fast and the Furious"-filmene blev i går aftes hyldet med en ærespris ved MTV Movie & TV Awards. Vin Diesel takkede ikke bare de mange fans, men også Paul Walker, der døde for tre år siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.22742867.jpg
 Foto: All Over

De mange "Fast and the Furious"-film blev i går aftes hyldet ved MTV Movie & TV Awards, fordi de har underholdt en hel generation af biografgængere.

Her var Vin Diesel, Jordana Brewster, Tyrese Gibson og Michelle Rodriquez på scenen for at tage imod prisen, men en vigtig person manglede.

I 2013 afgik Paul Walker nemlig ved døden i en forfærdelig trafikulykke.

Derfor sendte Vin Diesel en rørende hyldest til Paul Walker fra scenen.

- I 2002 stod jeg på denne scene, og MTV havde givet Paul Walker og mig prisen for bedste duo. Og nu, 15 år senere, er jeg her med hele min familie, og I giver os "Generations"-prisen, startede Vin Diesel, inden han sendte en kærlig tanke til Paul.

- Jeg kunne aldrig stå på denne scene og tale om "Fast and Furious" uden at sende kærlighed til min bror, Paplo, vores bror Pablo. Vi håber du er stolt.

Artiklen fortsætter under galleriet med Paul Walker

Paul Walker - billeder fra hans liv

Paul Walker omkom sammen med Roger Rodas, da deres Porsche Carrera GT i høj fart forulykkede og bragede ind i en lygtepæl i bydelen Santa Clarita i Los Angeles 30. november 2013. Begge døde ifølge obduktionsrapporten få øjeblikke efter sammenstødet. På dét tidspunkt var Paul Walker i gang med optagelserne til "Furious 7".

Se Vin Diesels hyldest til Paul Walker herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold