Mistede far i tragisk ulykke: Sådan ser Paul Walkers datter ud i dag

(Foto: Instagram/Meadow Walker)

Da den amerikanske stjerneskuespiller Paul Walker i november 2013 mistede livet i en vanvittig bilulykke, efterlod han ikke kun en hel fanskare i sorg.

Han efterlod sig også datteren Meadow Rain Walker, der blot var 14 år gammel, da hun blev faderløs i 2013.

I dag er Meadow fyldt 18 år, og det sidste års tid har skuespildatteren holdt lav profil på de sociale medier. Men nu har hun igen åbnet for sin Instagram-profil, og her delte hun torsdag et billede, der viste, hvordan hun ser ud i dag.

Foruden billedet af sig selv har Meadow også tidligere delt to billeder på sin Instagram-profil, der viste hende sammen med sin afdøde far.

Du kan se flere billeder af Paul Walker i galleriet nederst i artiklen.

I april 2016 kom det frem, at Medow fik $10 millioner – svarende til over 65 millioner kroner – i erstatning efter faderens død.  

Forliget var indgået mellem Meadow og Roger Rodas. Roger Rodas døde selv i den tragiske ulykke – det var ham der sad bag rattet i den Porsche, som forulykkede og brød i brand.

Meadow lagde efterfølgende sag an mod boet efter afdøde Roger Rodas, og det resulterede altså i en erstatning i millionstørrelsen.

Paul Walker omkom sammen med Roger Rodas, da deres Porsche Carrera GT i høj fart forulykkede og bragede ind i en lygtepæl i bydelen Santa Clarita i Los Angeles 30. november 2013. 

Begge døde ifølge obduktionsrapporten få øjeblikke efter sammenstødet.

Kort forinden den tragiske ulykke blev der taget en række billeder af Paul Walker i den røde Porsche. Du kan se eller gense de billeder lige her.

På ulykkestidspunktet var Paul Walker i gang med optagelserne til ”Furious 7”.

Filmselskabet bag besluttede at lade lillebroren Cody Walker spille de scener, som Paul Walker ikke nåede før sin alt for tidlige død.

Paul Walker blev kun 40 år.

Du kan se billeder af Paul Walker i det store galleri herunder:

Paul Walker - billeder fra hans liv

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close