Hollywood25. januar 2017

Se alle billederne: Paris Jacksons forvandling

Michael Jacksons datter Paris Jackson afslørede for nylig i et stort og åbenhjertet interview, at hun har forsøgt selvmord flere gange, siden at hun mistede sin far som 11-årig i 2009. I interviewet afslørede popkonges datter også, at sorgen aldrig forsvinder. SE og HØR har her samlet et stort galleri med billeder af Paris Jackson fra dengang, hun var helt lille og frem til i dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paris_jackson_front_0.jpg
 Foto: All Over

Hun var bare 11 år, da hele hendes verden sank i grus:

Hendes elskede far – og hele verdens popkonge – døde 25. juni 2009 og efterlod en hel verden – og ikke mindst en datter – i en ubærlig sorg.

I dag er Michael Jacksons datter blevet en voksen kvinde på 18 år, der gerne reflekterer over det usædvanlige liv, der har fulgt i kølvandet på at være datter af verdens mest populære, men også jagede, popkonge.

Et sådan liv har ikke været let.

I et nyt og stort interview med det amerikanske musikmagasin Rolling Stone afslører Paris Jackson, at hun efter faderens død forsøgte at tage sit liv flere gange. Selvmordsforsøgene eskalerede, efter at Paris Jackson som 14-årig blevet forulempet seksuelt.

Se billeder af Paris Jackson i galleriet nederst i artiklen.

- Jeg vil helst ikke give for mange detaljer. Men det var bestemt ingen god oplevelse, og det var rigtig hårdt for mig, og jeg fortalte det ikke til nogen, fortæller Paris Jackson i interviewet med Rolling Stone.

I det åbenhjertige interview fortæller Paris Jackson også om sin barndom, og hvordan hun ”ikke rigtig opdagede”, at hendes far var en verdensstjerne. For hende var han bare ”far”:

- Vi havde faktisk et ret så normalt liv. Vi gik i skole hver eneste dag, og vi skulle opføre os ordenligt. Hvis vi opførte os ordenlit, så kunne vi måske komme en tur i biffen, se dyrene eller se noget andet. Men hvis vi ikke opførte os ordentlig, så fik vi ikke lov til sådan noget, fortæller Paris Jackson i interviewet, hvor hun også åbner op for sorgen over at have mistet sin far i en alder af blot 11 år. Sorgen kommer hun sig aldrig over, fortæller Paris Jackson.

- De siger altid, at ”tiden læger alle sår”. Men det passer ikke. Du vænner dig til sorgen. Jeg lever med tanken, at “Okay, jeg mistede den eneste ting, der virkelig har betydet noget for mig”. Så nu… alt det forfærdelige, der måtte ske, kan ikke være så slemt, som det har jeg været igennem. Så jeg kan klare det, fortæller Paris Jackson i interviewet med Rolling Stone.

Herunder har SE og HØR samlet et stort galleri med billeder af Paris Jackson fra dengang, hun var helt lille og frem til i dag:

Paris Jackson - billeder af hende gennem tiden og frem til 2017 (med årstal)

Sponsoreret indhold