Se billederne: Paris Jackson springer ud som model

Paris Jackson er sprunget ud som model.

Paris Jackson er sprunget ud som model.

Foto: All Over

Michael Jacksons datter, Paris, springer nu ud som model for Chanel.

18-årige Paris var i onsdags på photoshoot i Paris for modegiganten. Her blev der arbejdet hårdt foran kameraet, hvor Paris poserede sammen med et par mandlige modeller. 

Det hele foregik på pladsen foran Eiffeltårnet, så forbipasserende turister kunne få et glimt af popdatteren.

Tager man et kig på billederne af Paris Jackson fra photoshootet, så vil man uden tvivl komme til at tænke på Marilyn Monroe. Den unge stjerne var nemlig klædt i et smukt hvidt sæt og hendes korte blonde hår var sat, som man husker det fra Marilyn Monroe selv. 

Paris Jackson er ikke den første kendisdatter, der springer ud som model. Tidligere på måneden sprang Jude Laws datter Iris ud som model for Burberry, mens navne som Sofia Richie, der er datter af Lionel Richie, Lily-Rose Depp, der er datter af Johnny Depp, Willow Smith, der er datter af Will Smith, og Georgia May Jagger, der er datter af Mick Jagger, alle har optrådt som modeller for nogle af verdens største fashionbrands. 

Du kan se billederne af Paris Jackson fra hendes photoshoot i galleriet herunder. Derudover kan du se flere billeder af den 18-årige popdatter gennem tiden. 

Paris Jackson - billeder af hende gennem tiden

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close