Hollywood8. oktober 2016

Paris Jackson deler rørende foto af sin alvorligt syge mor

Paris Jacksons mor – 57-årige Debbie Rowe – kæmper lige nu mod en alvorlig kræftsygdom. Og selv om mor og datter tidligere har haft et anstrengt forhold til hinanden, støtter de nu hinanden i den hårde tid. Nu har Paris Jackson så delt et rørende foto, der viser hende sammen med sin syge mor
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.5785827.jpg
 (Foto: All Over)

Paris Jacksons mor Debbie Rowe fik tidligere på året konstateret brystkræft.

Lige nu er den 57-årige kvinde i gang med et hårdt og opslidende behandlingsforløb – men heldigvis har hun personer omkring sig, der støtter hende midt i kampen.

Én af dem er hendes 18-årige datter Paris Jackson, som hun fik med den nu afdøde popkonge Michael Jackson.

Paris Jackson delte fredag et billede på sin Instagram-profil, der viser hende sammen med sin mor. På billedet giver Paris Jackson sin mor et kys på panden.

- Jeg er en fighter, fordi min mor er en fighter. Elsker dig mor, skriver Paris Jackson som kommentar til billedet, der i løbet af ni timer allerede har fået over 37.000 ”likes”.

Paris Jackson har dog ikke altid været så tæt med sin mor. Ifølge flere amerikanske medier droppede Paris Jackson kontakten til sin mor sidste år, og i maj i år slettede hun sin mor som ven på Facebook.

Årsagen var skænderier og uoverensstemmelser.

Debbie Rowe svarede igen på Facebook ved at skrive, at ”en af de sørgeligste ting i verden er at se ens barn hade sine forældre”.

Men nu har mor og datter altså fundet hinanden igen midt i Debbie Rowes kræftforløb.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/2013_0.jpg
 (Foto: All Over)

Paris Jackson fotograferet med sin mor Debbie Rowe i 2013. Foto: All Over

Debbie Rowe fik to børn med Michael Jackson, som hun giftede sig med tilbage i 1996. Foruden Paris Jackson fødte Debbie Rowe også popkongens søn Michael Jr. (også kendt som Prince).

Efter Michael Jacksons død i 2009 blev det hans mor, Katherine, der fik fuld forældremyndighed over de to børn samt deres bror Blanket.

Du kan se et stort galleri med billeder af Paris Jackson herunder:

Paris Jackson - billeder af hende gennem tiden

Sponsoreret indhold