Hollywood 27. august 2018

Paris Jackson stemplet som hykler

Paris Jackson i shitstorm blandt fans efter magasinforside
Foto: All Over Press
Paris Jackson er havnet i lidt af en shitstorm, after at hun har prydet forsiden på et magasin i Singapore.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Afdøde Michael Jacksons 20-årige datter, Paris jackson, er både skuespiller, sanger og model og har prydet flere magasinforsider, og hun har også de sidste par skabt sig lidt af et navn som debattør med stærke meninger om blandt andet LGBT-rettigheder, som hun er en stærk fortaler for. Hun har også meldt åbent ud, at hun er til både mænd og kvinder og har inden for det seneste år haft en hed flirt med modellen Cara Delevingne. Men jobbet som model har nu givet Paris problemer med integriteten, efter at hun på Instagram glad delte nyheden om, at hun er på forsiden af Harper's Bazaars seneste Singapore-udgave. - Jeg er meget taknemlig for at få muligheden for at være på forsiden af Harper's Bazaar i Singapore, skrev Paris i et nu slettet opslag.
Men det fik LGBT-samfundet til at se rødt. I Singapore er det nemlig så som så med LGBT-rettigheder, og blandt andet sex mellem to mænd er forbudt. Og derfor er der blevet reageret stærkt på, at Paris Jackson på den ene side har gjort sig til talskvinde for LGBT-rettigheder og på den anden side stiller op til en forside i Singapore, hvor LGBT-samfundets rettigheder er stærkt begrænsede.
I kommentarerne til billedet på Harper's Bazaars Instagramprofil får Paris også hug. - Du er fyldt med lort, skriver en. I et hidsigt debatindlæg med overskriften "Paris Jacksons forside på Harper's Bazaars Singapore-udgave er hykleri" i gaystarnews.com skriver repræsentanter for LGBT-bevægelsen i USA blandt andet: - Hun delte et foto med forsidebilledet og skrev "beæret og taknemlig". Hun skrev intet om, at sex mellem personer af det samme køn kan straffes med op til to års fængsel i Singapore. - Venner af LGBT-samfundet bør slet ikke stille op til forsider og interviews i den slags lande, fortsætter skribenten.
Paris har reageret på beskyldningen om hykleri, og hun lægger sig mere eller mindre fladt ned. Hun har slettet opslaget på Instagram, hvor hun skrev, at hun var taknemlig og beæret over forsiden.
Hun har også kommenteret sagen i et længere indlæg på Twitter.
- Jeg vidste det ikke, jeg er ked af det og beklager. Jeg var taknemlig for den mulighed, jeg fik, men nu sletter jeg mit opslag på Instagram. Jeg ønsker ikke at være en hykler eller at såre nogen. Min støtte til LGBT-bevægelsen kommer før min kærlighed til mode og den mulighed, jeg fik. Endnu en gang, jeg er ked af det, skriver Paris.
Hun skriver samtidig, at hun finder indlægget i gaystarnews.com 'ondsindet' og prøver at vende forsidebilledet til noget positivt. - Jeg vil gerne tilføje, at det burde fejres, at en ven af LGBT-bevægelsen er på forsiden af et magasin i et land, der er imod homoseksualitet. Er det ikke et skridt i den rigtige retning? Igen, jeg er ked af det og vil ikke være en hykler eller såre nogen, men debatindlægget i gaystarnews.com er slet og ret latterligt, skriver Paris. Hun har, blandt andet i et intervew i Daily Mirror, udtalt, at hun vil bruge sin adgang til medierne til at fremme LGBT-sagen. - Jeg vil hæve min stemme for dem der ikke har denne mulighed og kæmpe for rettigheder, som vi alle fortjener. Hver eneste kvinde, hver eneste elsker - alle medlemmer i min kære LGBT-bevægelse vil jeg kæmpe for, har Paris tidligere sagt. GALLERI: Paris jackson - billeder af hende gemme tiden

Paris Jackson - billeder af hende gennem tiden og frem til 2017 (med årstal)

Sponsoreret indhold