Hollywood30. april 2017

Paris Jackson advarer mod Netflix-serien ”13 Reasons Why”

Paris Jackson advarer folk, der befinder sig i en psykisk krise, om at se den omdiskuterede serie ”13 Reasons Why”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paris_front.jpg
 Foto: All Over og Netflix

Hun har selv forsøgt at tage sit eget liv flere gange. I juni 2013 forsøgte hun at gøre en ende på det hele ved at snitte sig selv med en kødøkse og tage piller.

Heldigvis fik hun hjælp i tide – og i dag er Paris Jackson ikke bange for at tale om et af de mørke kapitler i sit liv.

Nu åbner hun igen op for snakken om selvmord. Det sker, efter at en ny Netflix-serie er blevet genstand for stor diskussion og debat. Netflix-serien hedder ”13 Reasons Why” (på dansk ”Døde piger lyver ikke”) og handler om Hannah, der på 13 forskellige kassettebånd giver sine venner og bekendte en del af skylden for, hvorfor hun tog sit eget liv.

Serien har fået kritik fra flere, som mener, at den vil kunne være med til at øge selvmordsantallet. Og Paris Jackson medgiver nu, at serien kan have en negativ effekt på personer, der befinder sig i en eller anden form for krise.

- Jeg stødte på dette online, og jeg ved ikke helt, hvem kilden er, men det er meget vigtigt at sprede dette budskab til folk, der kæmper med depression eller angst, selvskade eller selvmordstanker. Denne serie havde en fantastisk måde at forklare mobbere, at de bliver nødt til at stoppe deres opførsel, serien havde en fantastisk god måde at forklare, hvordan andres ord og handlinger kan skade andre. Du kan ikke bare sige ting til og gøre ting mod folk uden at overveje, hvordan det vil påvirke dem, skriver Paris Jackson på sin Instagram-profil og tilføjer:

- Men på samme tid er serien meget ”triggende” at se på. Husk at se denne serie med forsigtighed og vær opmærksom på, at den kan gøre dig sortseende. Hvis du kæmper en psykisk kamp, skal du ikke se den, lyder rådet fra Paris Jackson.

Michael Jackson datter forsøgte i juni 2013 at tage sit liv ved at snitte sig selv med en kødøkse og tage piller. Heldigvis kom hun på hospitalet og fik behandling i tide, og efterfølgende blev hun indlagt på et behandlingshjem i Utah.

Se et stort galleri med billeder af Paris Jackson i galleriet herunder:

Paris Jackson - billeder af hende gennem tiden og frem til 2017 (med årstal)

Sponsoreret indhold