Hollywood10. februar 2017

Galleri: Paris Jackson lufter sine brystpiercinger

Michael Jacksons datter Paris Jackson gjorde ikke meget for at skjule sine brystpiercinger, da hun forleden kom slentrende på gaden i Hollywood. Se alle billederne lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paris_jackson_0.jpg
 Foto: All Over

Hun har masser af tatoveringer – og går også gerne klædt i vilde outfits.

Og Michael Jacksons smukke datter Paris Jackson er også fan af piercinger. Forleden slentrende hun rundt på gaden i Hollywood, Californien – og her kunne nysgerrige forbipasserende altså se, at popkongens 18-årige datter har piercinger i brystvorterne.

Piercingerne var således ikke til at skjule, da Paris Hilton kom gående på gaden uden at være iført BH.

Du kan se alle billederne i galleriet nederst i artiklen.

Paris Jackson gav for nyligt et stort interview med det amerikanske musikmagasin Rolling Stone.

Her afslørerede hun, at hun efter faderens død i sommeren 2009 forsøgte at tage sit liv flere gange. Selvmordsforsøgene eskalerede, efter at Paris Jackson som 14-årig blev forulempet seksuelt.

- Jeg vil helst ikke give for mange detaljer. Men det var bestemt ingen god oplevelse, og det var rigtig hårdt for mig, og jeg fortalte det ikke til nogen, fortalte Paris Jackson i interviewet med Rolling Stone.

I det åbenhjertige interview fortalte Paris Jackson også om sin barndom, og hvordan hun ”ikke rigtig opdagede”, at hendes far var en verdensstjerne. For hende var han bare ”far”:

- Vi havde faktisk et ret så normalt liv. Vi gik i skole hver eneste dag, og vi skulle opføre os ordenligt. Hvis vi opførte os ordenlit, så kunne vi måske komme en tur i biffen, se dyrene eller se noget andet. Men hvis vi ikke opførte os ordentlig, så fik vi ikke lov til sådan noget, fortalte Paris Jackson i interviewet, hvor hun også åbnede op for sorgen over at have mistet sin far i en alder af blot 11 år. Sorgen kommer hun sig aldrig over, fortalte Paris Jackson.

- De siger altid, at ”tiden læger alle sår”. Men det passer ikke. Du vænner dig til sorgen. Jeg lever med tanken, at “Okay, jeg mistede den eneste ting, der virkelig har betydet noget for mig”. Så nu… alt det forfærdelige, der måtte ske, kan ikke være så slemt, som det har jeg været igennem. Så jeg kan klare det, fortalte Paris Jackson i interviewet med Rolling Stone.

Du kan se billederne af Paris Jackson på gaden i Hollywood i galleriet herunder:

Paris Jackson lufter sine brystpiercinger på gaden i Hollywood i februar 2017

Sponsoreret indhold