Paris Hilton vil fryse sine æg ned

Paris Hilton blev i starten af det nye år forlovet med Chris Zylka.

Paris Hilton blev i starten af det nye år forlovet med Chris Zylka.

Foto: All Over Press

Den 2. januar blev Paris Hilton forlovet, hun har planer om at holde hele tre bryllupper, og mon ikke den 37-årige hotelarving drømmer om børn også?

Hollywood Life kan i hvert fald fortælle, at den tidligere realitystjerne er i gang med at få frosset sine æg ned - en proces, der ikke er helt smertefri. 

- Paris kæmper med at få frosset sine æg ned. Det har været en udfordrende proces for hende, og hun har lidt i flere uger. Paris har kæmpet med, at hun til tider fik koldsved, svimmelhed og andre ubehagelige bivirkninger, som kommer med processen med at få taget æggene ud, fortæller en insider til Hollywood Life

- Det har været en hård rejse, men hun har kæmpet bravt. Paris har været stærk og har gennemgået disse prøvelser for at beskytte og som garanti for hendes kommende familie, tilføjer kilden. 

- Hun er lykke med sin mand, Chris, og ser frem til at gifte sig med ham og stifte familien, konkluderer kilden. 

Sidste måned mistede Paris sin 12 mio. kr. dyre forlovelsesring

Paris Hilton gav den gas på dansegulvet på en natklub i Miami, da hendes 12 mio. kr. dyre forlovelsesring fløj af hendes finger og forsvandt i menneskemængden. 

- Paris dansede med sine hænder i luften, og øjeblikket efter fløj hendes gigantiske ring af fingeren. Hun gik i panik, da stedet var proppet og meget mørkt, det var tidligt på morgenen, og det var helt vanvittigt derinde, fortæller et øjenvidne til Page Six

Hotelarvingen fik sikkerhedsfolk til at lede i den 4.600 kvadratmeter store natklub med plads til 7000 personer. Hendes forlovede Chris Zylka ledte an i eftersøgningen i VIP-området, mens en tårevædet Paris Hilton så til. 

- Der var hektisk med folk, der kravlede på gulvet for at lede på gulvet, under bordene, under folks fødder og under sæder, fortæller øjenvidnet.

Heldigvis fik den uheldige situation en lykkelig slutning. 

- På mirakuløs vis fandt de ringen i en isspand to borde længere nede, afslører øjenvidnet til Page Six

- Det var ret vildt, at de overhovedet kunne se den store diamant i en isspand. Paris græd af lettelse, da ringen var sikkert tilbage på hendes finger, lyder det fra kilden. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Paris Hiltons ring er på svimlende 20 karat. Foto: All Over Press

Kort efter Paris Hilton var blevet forlovet, kom det frem, at hun havde hyret ekstra sikkerhed, der skulle vogte hendes dyrebare ring

Hendes forlovede Chris Zylka valgte at falde på knæ og fri med en ring, der bestod af en pæreformet diamant på 20 karat flankeret af mindre diamanter på 2 karat. Værdien på den ekstravagante forlovelsesring er svimlende 12 mio. kr. 

Men der er også en slagside ved at være indehaver af så vildt et smykke: Paris Hilton frygter nemlig, at blive bestjålet, og derfor har hun hyret ekstra vagter, der skal passe på hendes glimtende forlovelsesring. Det fortæller det amerikanske ugeblade People

Paris Hilton er tidligere blevet udsat for tyveri af den såkaldte "The Bling Ring", der var en gruppe på otte teenager, der røvede Hollywoodstjerners hjem fra 2008-2009. I 2013 blev der lavet en film om "The Bling Ring" med Emma Watson i hovedrollen.

Paris Hiltons tante, "Real Housewives of Beverly Hills"-stjernen Kyle Richards, har også netop været offer for et hjemmerøveri. 

Under en familieferie i Aspen - hvor hun højst sandsynligt var med til at fejre Paris Hiltons forlovelse - blev hendes hjem i Californien berøvet over julen. Ifølge TMZ stak tyvene af med smykker til over 6 mio. kr. og hendes mands ure til knap 1 mio. kr.  

Paris Hilton er ikke den eneste stjerne, der tager sine forholdsregler, når det kommer til sikkerheden omkring dyre smykker. 

Tidligere kom det frem, at Kim Kardashian har hyret bevæbnede vagter til at passe på sig, ligesom hun ikke længere opbevarer smykker i sit hjem.

I 2016 blev realitystjernen udsat for et voldsomt røveri i Paris, hvor tyve stak af med smykker for over 70 mio. kr.

I galleriet kan du se stjernernes unikke forlovelsesringe:

Stjernernes unikke forlovelsesringe

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close