Paris Hilton hyrer ekstra vagter til at vogte forlovelsesring

Paris Hilton og Chris Zylka.

Paris Hilton og Chris Zylka.

Foto: All Over

Tidligere på ugen jublede Paris Hilton over, at hun var blevet forlovet med kæresten Chris Zylka

Jublen blev nok ikke mindre af, at Chris Zylka valgte at falde på knæ og fri med en ring, der bestod af en pæreformet diamant på 20 karat flankeret af mindre diamanter på 2 karat. Værdien på den ekstravagante forlovelsesring er svimlende 12 mio. kr. 

Men der er også en slagside ved at være indehaver af så vildt et smykke: Paris Hilton frygter nemlig, at blive bestjålet, og derfor har hun hyret ekstra vagter, der skal passe på hendes glimtende forlovelsesring. Det fortæller det amerikanske ugeblade People

Paris Hilton er tidligere blevet udsat for tyveri af den såkaldte "The Bling Ring", der var en gruppe på otte teenager, der røvede Hollywoodstjerners hjem fra 2008-2009. I 2013 blev der lavet en film om "The Bling Ring" med Emma Watson i hovedrollen.

Paris Hiltons tante, "Real Housewives of Beverly Hills"-stjernen Kyle Richards, har også netop været offer for et hjemmerøveri. 

Under en familieferie i Aspen - hvor hun højst sandsynligt var med til at fejre Paris Hiltons forlovelse - blev hendes hjem i Californien berøvet over julen. Ifølge TMZ stak tyvene af med smykker til over 6 mio. kr. og hendes mands ure til knap 1 mio. kr.  

Paris Hilton er ikke den eneste stjerne, der tager sine forholdsregler, når det kommer til sikkerheden omkring dyre smykker. 

Tidligere på ugen kom det frem, at Kim Kardashian har hyret bevæbnede vagter til at passe på sig, ligesom hun ikke længere opbevarer smykker i sit hjem.

I 2016 blev realitystjernen udsat for et voldsomt røveri i Paris, hvor tyve stak af med smykker for over 70 mio. kr.

Paris Hiltons forlovede Chris Zylka har ikke sparet på noget, da han skulle vælge en ring til milliardærarvingen.

Han har nemlig brugt lige omkring 2 millioner dollars, 12 millioner kroner, på den store ring, det skriver People

Ringen består af en stor en 20-karats diamant og nogle mindre to-karats diamanter. 

Det er juveleren Michael Greene, der har alle detaljerne om Paris' forlovelsesring. 

- Paris fortalte på et tidspunkt Chris, at hun virkelig elskede sin mors pæreformede diamant, så da Chris kom for at få lavet ringen, så var det det, han gik efter. Han er en smart fyr, der er meget sammen med hendes familie, og jeg tror, at hun indså, hvor meget hun egentlig elskede sin mors ring, fortæller Michael Greene til People. 

Michael Greene og Chris Zylka arbejdede tæt sammen, da ringen skulle laves.

- Paris var slet ikke involveret. Chris gjorde det hele. Han ville gerne have, at alt skulle være perfekt. Han vil kun have det bedste til sin prinsesse. Og han gjorde alle de rigtige ting. Han fortalte mig, at han havde aftalt et møde med Paris' far, så han kunne spørge om hendes om. Han gjorde det hele. Alle traditionerne, fortæller Michael Greene. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

I galleriet kan du se stjernernes unikke forlovelsesringe: 

Stjernernes unikke forlovelsesringe

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close