Hollywood3. oktober 2016

Kim Kardashian truet med pistol og bundet til toilet

Nye detaljer om røveriet mod Kim Kardashian i Paris
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1kim-kardashian.jpg
 Foto: All Over Press)
Megastjernen Kim Kardashian blev søndag udsat for et voldsomt røveri i Paris, hvor den 35-årige realitystjerne opholder sig i forbindelse med modeugen. Og efterhånden som søndag er blevet til mandag er nye voldsomme detaljer om røveriet kommet frem.
Ifølge Sky News blev Kim Kardashian truet med pistol under røveriet. Fem mænd skal have deltaget i røveriet, og mindst to af disse var udklædt som politifolk.
De fem mænd bandt ifølge Sky News Kim Kardashian fast til til et toilet på stjernens hotelværelse. Kim Kardashian har angiveligt mistet værdier for flere millioner kroner ved røveriet. Hendes to børn, som hun har med Kanye West, North og Saint, befandt sig til alt held ikke på værelset på tidspunktet for det væbnede røveri.
Kim kom ikke noget fysisk til under røveriet. - Hun er selvfølgelig meget chokeret, men fysisk uskadt, siger Kim Kardashians talskvinde Ina Treciokas till CNN. Hendes mand, Kanye West, stod på scenen ved en koncert i New York, da han fik besked om røveriet. Han afbrød koncerten på grund af 'familieproblemer'.
Kim Kardashian er sammen med sin mor, Kris Jenner, og sin søster, Kendall Jenner, i Paris. Det er ikke første grimme oplevelse Kim er ude for i Paris. I sidste uge blev hun overfaldet af YouTube-stjernen Vitalii Sediuk, der forsøgte at kysse hendes numse. Men Kardashians bodyguards fik hurtigt pacificeret manden og lagt ham effektivt ned. Se stort galleri med Kim Kardashian - først billeder, hvor hun har glemt sit tøj og har bare bryster under cottoncoat'en, dernæst fotos fra numse-overfaldet og til sidst fotos fra politiets bevogtning af hendes hotel i Paris efter røveriet søndag:

Kim Kardashian røvet i Paris 03102016

Sponsoreret indhold