Hollywood23. maj 2017

Offer for bombemand: Otte-årige Saffie kommer aldrig hjem

Var til koncerten med sin mor og søster
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pige.jpg
 Foto: All Over Press/Privatfoto)
De var tre 'piger', en mor og hendes to mindreårige døtre, der tog til koncert med Ariana Grande i Manchester Arena mandag aften, men kun to af dem kommer hjem. Otte-årige Saffie Rose Roussos, kommer aldrig hjem igen.
Hun var sammen med sin mor, Lisa Roussos, og sin søster Ashlee Bromwich, men hun blev dræbt, da en terrorist udløste sin sprængladning blandt det feststemte publikum, netop som koncerten var færdig, og Ariana Grande havde forladt scenen. Hun var en smuk lille pige
Både Saffies mor og søster er indlagt til behandling på hospitalet efter det frygtelige angreb.
En overlærer på Saffies skole beskriver den lille pige for Sky News. - Saffie var en smuk lille pige i alle ordets betydninger. Hun var elsket af alle, og hendes varme og venlighed vil aldrig blive glemt. Hun havde en stærk kreativ åre, men var en stille pige, der aldrig stillede sig an, siger Chris Upton fra Tarleton Community Primary school til Sky News.
Han og resten af skolen er stærkt chokeret ved budskabet om Saffies død. - Alene tanken om, at nogen går til en koncert og aldrig kommer hjem igen er hjerteskærende. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe eleverne og personalet med at bearbejde denne frygtelige nyhed, siger Upton. 18-årig første bekræftede dødsoffer
Det første offer, der endnu er blevet identificeret er den 18-årige Georgina Callander.
Hendes gymnasium, Runshaw College, udsendte en pressemeddelelse efter meddelelsen om elevens død: - Det er med meget stor sorg, at vi er blevet klar over, at en af vores elever er blandt dødsofrene for mandag aftens angreb, udtalte gymnasiet. - Vores dybeste sympati, medfølelse, tanker og bønner, går nu til Georginas familie og venner og alle andre, der er ramt af dette tab, skriver gymnasiet. 22 er hidtil meldt omkommet efter terrorangrebet, mens 59 er meldt såret. Men da flere af de sårede er kommet ganske alvorligt til skade, ventes dødstallet at stige. Selvmordsbomberen havde angiveligt sin sprængladning i en rygsæk - han er endnu ikke identificeret. En 23-årig mand fra det sydlige Manchester er anholdt i forbindelse med angrebet. Ariana Grande har aflyst de resterende koncerter på den igangværende turné som følge af terrorangrebet. Galleri fra terrrorangrebet:

Terrorangrebet mod Ariana Grande koncert i Manchester 22. maj 2017

Sponsoreret indhold