Hollywood23. maj 2017

Video: Her detonerer selvmordsbomber sit dødbringende våben

En video viser det hårrejsende øjeblik, hvor en formodet selvmordsbomber udløste sit dødbringende våben under Ariana Grande-koncerten mandag aften i Manchester. Angrebet har indtil videre kostet mindst 22 livet, mens 57 er såret. Se videoen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bombe_foyer.jpg
 Foto: All Over

En festlig koncertaften med den amerikanske sangerinde Ariana Grande blev på et splitsekund forvandlet til et blodbad, da en formodet selvmordsbomber mandag aften gik til angreb.

Koncerten med den 23-årige sangerinde var lige nået til vejs ende, da den formodede selvmordsbomber udløste sit dødbringende våben. Ifølge vidner lød der mindst to store brag.

Bomberne sprang ifølge flere medier i foyeren, der leder ind til koncertsalen - og her var mange af gæsterne samlet, fordi de var på vej ud fra koncertsalen.

Flere gæster til den udsolgte koncert filmede det chokerende øjeblik, hvor bomberne sprang – og flere filmede minutter efter, hvor op mod 18.000 koncertgæster forsøgte at flygte ud af Manchester Arena.

Du kan se en video af angrebet nederst i artiklen.

Eksplosionerne ramte omkring kl. 21.30 lokal tid mandag aften.

Politiet i England mener, at angrebet blev udført af én selvmordsbomber, som selv blev dræbt under sit blodige angreb. Ifølge flere medier er politiet nu i gang med at identificere ham.

Angrebet er det værste i England siden 7. juli 2005, hvor en række bomber i det centrale London dræbte 56 og sårede over 700.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Herunder kan du se billeder fra angrebet. Vi gør opmærksom på, at nogle af billederne kan virke voldsomme!

Terrorangrebet mod Ariana Grande koncert i Manchester 22. maj 2017

Sponsoreret indhold