Hollywood 15. juni 2018

Nu vil 68-årige Caitlyn Jenner være mor

Caitlyn Jenner og hendes 21-årige kæreste er opsat på at adoptere
Foto: All Over Press

Caitlyn Jenner, 68, er klar til at tage sit forhold til den 21-årige Sophia Hutchins til et nyt niveau: Ifølge Radar Online ønsker det transseksuelle par brændende at blive forældre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jenner har altid gerne ville være mor, og nu er det en virkelig mulighed, røber en kilde over for Radar Online.

Det er især hendes unge kæreste, der har skubbet projekt baby i gang, forlyder det.

- Sophia elsker børn og har antydet over for Cait, at hun er interesseret i en baby. Cait overvejer det, afslører insideren.

Den tidligere olympiske stjerne har før indrømmet, at hun ikke ser meget til sine i alt seks børn: Burt, 39, og Cassandra, 37, fra ægteskabet med Chrystie Scott, Brandon, 36, og Brody, 34, fra ægteskabet med Linda Thompson, og Kendall, 22, og Kylie, 20, fra det seneste ægteskab med Kris Jenner.

Senest valgte Caitlyn at droppe sønnen Brodys bryllup. I stedet tog hun med kæresten til bal i Wien, Østrig.

- Hun har ikke det bedste forhold til nogen af sine børn, forklarer kilden.

- Hun har altid gerne ville være mor og opdrage en pige og få muligheden for at gøre sjove, pigede ting som at gå til frisøren og få deres negle ordnet og tage hende med ud at købe kjolen til prom, fortæller insideren.

Caitlyn Jenner har angiveligt også sagt til sin unge kæreste, at hun ikke ønsker, at deres måske kommende datter skal vokse op som Kendall og Kylie.

- Cait har gjort det klart, at hun ikke vil have, at babyen har noget som helst med TV eller reality at gøre, siger kilden til Radar Online.

- Berømmelse har ødelagt Caits forhold til hendes voksne børn, og det vil hun ikke have sker igen, slår kilden fast.

Rygterne om, at Caitlyn Jenner dannede par med den 47 år yngre transkønnede Sophia Hutchins opstod allerede tilbage i november 2017.

I hvert fald hvis man spurgte det amerikanske gossip-medie RadarOnline, der kunne fortælle, at realitystjernen datede 21-årige Sophia Hutchins, der også er transkønnet.

Sophia Hutchins studerer på Pepperdine University, et kristent universitet i Californien, og sprang ud som transkønnet i skoleavisen i 2016. Faktisk gav hun Cailtyn Jenner æren for at give hende modet til at stå frem som transkønnet.

Siden har de begge figureret jævnligt på hinandens sociale medier.

Se alle billederne af Caitlyn og Sophia til bal her:

Caitlyn Jenner til bal med Sophia Hutchins

Sponsoreret indhold