Hollywood 23. maj 2018

Caitlyn Jenners ensomme liv: Jeg er meget alene

Caitlyn Jenner fortæller ærligt, hvordan det har været svært for hende at holde kontakten til sine seks børn
Foto: All Over

Udadtil ser det ud til, at Caitlyn Jenner har det meste. Stort hus, penge, berømmelse og masser af opmærksomhed.

Men det gør hende ikke nødvendigvis lykkelig. Det fortæller hun i et nyt interview med Broadly.

Hun er nemlig meget alene, og selvom hun har seks børn, så er det ikke meget, hun ser til dem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg bruger meget tid alene i huset. Jeg har mange børn, men nogle gange, så er det svært at beholde et tæt forhold til dine børn. De har alle deres liv. De er alle kommet videre, fortæller Caitlyn i interviewet med Broadly.

Caitlyn har to børn fra hvert af henes tre ægteskaber. Burt, 39, og Cassandra, 37, fra ægteskabet med Chrystie Scott, Brandon, 36, og Brody, 34, fra ægteskabet med Linda Thompson, og Kendall, 22, og Kylie, 20, fra det seneste ægteskab med Kris Jenner.

Derudover har hun været stedfar for Kris Jenners fire børn: Kourtney, 39, Kim, 37, Khloé, 33, og Rob, 31.

- Vi er bare mennesker. Vi kommer til at være her i kort tid. Vi kommer og går og i enden, når alt er sagt og gjort, så håber man, at ens familie kommer til at være der, fortæller Caitlyn i interviewet, hvor hun også kommer ind på sin egen begravelse.

Før hun skiftede køn og blev Caitlyn Jenner, havde hun nemlig planlagt, at der i hendes testamente skulle stå, at hun skulle begraves i dametøj.

- Jeg tænkte meget over det igennem årene. Og det ville sikkert chokere alle. Men fuck dem, fortæller Caitlyn.

En af grundene til, at Caitlyn Jenner har mistet kontakten til flere af sine familiemedlemmer er bogen "I am Cait", der udkom sidste år.

Den fik nemlig flere af medlemmerne i Kardashian-familien op af stolen, og ingen af Kris Jenners børn har i dag kontakt med Caitlyn.

Caitlyn er færdig med "Keeping up with the Kardashians"

Hvis man er stor fan af Caitlyn Jenner, så skal man ikke regne med, at man nogensinde får hende at se i "Keeping up with the Kardashians" igen.

Kris Jenner udelod hende nemlig fra kontrakten, da familien for sidste år skrev under på at lave fem sæsoner mere.

Ifølge en kilde, som det amerikanske magasin InTouch havde talt med, så skulle Caitlyn Jenner være rasende over, at hun ikke får lov til at være med mere. Eller for den sags skyld får lov til at tjene penge på serien.

Men Kris skulle være fuldstændig ligeglad.

- Der er stadig en masse bitterhed over den måde, som Caitlyn behandlede hende og resten af familien på efter hendes kønsskifte, fortalte en kilde til InTouch i november.

Det er blandt andet Caitlyn Jenners biografi "The Secrets of My Life", der har været med til at sætte Kris Jenners pis i kog.

I bogen giver Caitlyn udtryk for, at Kris skubbede ham ind i skabet igen, og bad ham om at undertrykke sig selv, da han havde åbnet op omkring sine tanker omkring et kønsskifte.

Kæreste med 21-årig

Det har længe været rygtedes, at Caitlyn Jenner skulle have kastet sin kærliged på en 21-årig model. Og tidligere på måneden så det ud til, at rygtet, der startede tilbage i november, er sandt.

I hvert fald skrev den australske udgave af ELLE, at Caitlyn er i et forhold med 21-årige Sophia Hutchins.

Forholdet mellem Caitlyn Jenner og Sophia Hutchins skulle være startet, da Caitlyns forhold til Kardashian-familien smuldrede i forbindelse med udgivelsen af bogen "The Secrets of my life", som Cailtyn Jenner udgav sidste forår.

Specielt Kris Jenner har følt sig hængt ud i bogen.

- Jeg har læst den, og det eneste søde, hun har at sige, er, at jeg var god socialt ved en fest på et tidspunkt. Intet giver mening. Alt hun skriver om mig er opdigtet. Hvorfor skal alting være: "Kris er sådan en bitch og et røvhul", har Kris Jenner fortalt om eksens bog.

Se billeder af Caitlyn Jenner både før og efter hendes transformation i galleriet herunder

Caitlyn Jenner før og nu

Sponsoreret indhold