Jennifer Aniston om Rachel og Joey: De er bare bollevenner

Foto: All Over Press

Da Rachel og Joey i første omgang fandt sammen i TV-serien venner, var de mange fans bestemt ikke glade for det nye par. 

Det synspunkt ser dog ud til at have ændret sig blandt fansene disse dage. 

Det sker ikke mindst fordi en bruger på Twitter ved navn Claire Willets har lavet en liste over, hvorfor Joey er en bedre kæreste for Rachel en Ross. 

På listen ses blandet andet grunde som: 

- Joey er den, der ofte fortæller Ross, at "Hun ikke er interesseret". Han er den eneste, der lægger mærke til, hvad RACHEL har lyst til

- Joey udvikler følelser for Rachel, mens hun er synligt gravid. 

- Ross har altid behandlet hende, som om hun er dummere end ham. Det er derfor "Kun en servitrice" rammer så hårdt på listen (i sæson 2).

- Det eneste, der taler for slultningen med Ross og Rachel, er den traditionelle sitcom-struktur. Ikke fordi de er de rette for hinanden.

De synspunkter har flere "Venner"-fans nu erklæret sig enige i, men det har altså fået en af hovedpersonerne i diskussionen til at kommentere de nye spekulationer om, at Rachel ville være gladere sammen med Joey. 

- Nej nej nej. De prøvede. Jeg tror, der var et øjeblik, da Rachel og Joey fandt sammen, hvor det måske kunne ske, men det gjorde det ikke, siger hun i et interview med Elle

Hun er tværtimod stor tilhænger af Ross og Rachel. 

- Det var Ross og Rachel hele vejen. Jeg tror virkelig på, at hvis der er en verden, hvor "Venner" lever videre, så er de stadig sammen, siger hun. 

For Jennifer Aniston er der en helt specifik grund til, at Rachel og Joey ikke kunne være lykkeligere sammen. 

- Jeg tror bare ikke, Joey og Rachel kunne klare det. Jeg tror mere det var fysisk end følelesmæssigt mellem dem. De var bollevenner, og sådan lod de det være, siger hun. 

Selvom serien er over 20 år gammel, kan den altså stadig skabe debat den dag i dag. 

I galleriet herunder kan du se billeder af alle de populære skuespillere fra serien: 

20 års jubilæum! Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close