Nyheder14. november 2018

"Ross" fra "Friends" er blevet anholdt

Britisk politi har anholdt manden, som de eftersøgte i sidste måned for tyveri. Manden ligner stjernen David Schwimmer på en prik, hvilket fik de sociale medier til at gå amok
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/screen_shot_2018-11-14_at_11.06.10.png
 Foto: Facebook

Aldrig har politiet i den engelske by Blackpool fået så stor respons på en efterlysning, som de gjorde tilbage den 23 oktober.

En mand var interessant for politiet i forbindelse med et tyveri fra en restaurant i Blackpool tilbage den 20. september.

Det sjove ved manden var, at han lignede "Ross Geller" fra "Friends" på en prik.

Du kan se manden, der ligner David Scwimmer nedenunder:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/screen_shot_2018-11-14_at_11.06.10.png
 Foto: Facebook

Og Nedenunder kan du se den rigtige David Schwimmer:

https://imgix.seoghoer.dk/david-schwimmer.jpg
 Foto: All Over

Derfor gik de sociale medier amok, da Blackpool Police lagde billedet op på deres Facebookside med gerningsmanden, som de senere har fjernet.

Nu har politiet i Blackpool meddelt på deres Twitter, at manden er fanget, og i opslaget havde politiet overskud til at lave sjov med episoden, da de sender en tak til David Schwimmer.

- I forbindelse med efterlysningen vi lagde på Facebook med en mand, der ligner en kendt skuespiller. Der er nu nyt i sagen. Tak til vores kolleger. En 36-årige blev arresteret i Southhall i aftes. Tak for hjælpen. Især til @DavidSchwimmer!,” skrev politiet på Twitter.

Hele situationen har været absurd, da en relativ lille forbrydelse gik verden rundt.

Det blev endnu mere vanvittigt, da selveste David Schwimmer lagde en video på Facebook for at vise, at han ikke havde begået nogen forbrydelse.

Se det sjove tweet nedenunder:

Sponsoreret indhold