Hollywood25. december 2018

Fans ikke i tvivl: Miley og Liam blev gift i søndags

Stor festivitas og Miley Cyrus og Liam Hemsworth i deres flotteste skrud har sat gang i rygterne om et bryllup mellem de to stjerner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega306905_008.jpg
 Foto: MEGA

Alt tyder på, at Miley Cyrus og Liam Hemsworth langt om længe har giftet sig.

Parret blev forlovet første gang i 2012, men nåede aldrig op ad kirkegulvet, inden de gik fra hinanden igen.

Men i 2015 fandt de sammen igen, og året efter var de atter forlovet.

I søndags havde de så inviteret hele familien hjem i deres villa i byen Franklin i Tennessee. Her blev parret angiveligt viet under intime forhold.

Billeder fra festlighederne er dukket op flere steder på de sociale medier.

Her kan man blandt andet se, at hele Liam Hemsworths australske familie er fløjet ind til festlighederne, ligesom også Mileys familie er tilstede i villaen.

Liam Hemsworth var klædt i et stilfuldt jakkesæt, mens Miley var i en flot, hvid kjole.

Et af de billeder, der er dukket op fra festlighederne, viser Miley og Liam, der i fællesskab skal skære det, der ligner en bryllupskage.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2018-12-25_kl._14.29.37.png

Miley og Liam skal skære kagen for. (Foto: Instagram/Conrad Carr)

De mange hints om et bryllup har gjort Miley og Liams fans sikre på, at parret endelig har sagt ja til hinanden.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth mødte hinanden i 2009 og få år senere – i maj 2012 – afslørede de, at de var blevet forlovet. Parret røg dog ind i noget af en krise, og året efter gik de hver til sit.

Parret fandt sammen igen i 2016, og siden har venner og familie bare ventet på, at de skulle en tur i kirke for at se Miley og Liam blive gift.

De to stjerner bliver ofte fulgte af rygter om et brud. Det skete så sent som i sommer.

Det var ugebladet OK! Australia der via en anonym kilde kunne fortælle, at Liam Hemsworth var klar til at falde til ro og få børn nu, men at Miley Cyrus bestemt ikke havde det på samme måde. Og det var derfor, at der skulle være knas mellem de to.

- Han vil gerne have børn og ønsker ikke at blive ved med at udsætte det, men det er ikke sådan Miley har det… han er knust. Miley blev ved med at udskyde brylluppet, og Liam blev mere og mere træt af det. De har ikke haft det godt sammen i noget tid, fortalte kilden til ugebladet.

Rygterne om et brud fik ekstra liv, da Miley for nyligt slettede alt på sin Instagram-profil og altså også billederne af Liam Hemsworth. Det fik flere til at spekulere i, om der var problemer mellem parret.

Men mens at rygterne om brud føg om ørerne på stjerneparret, gik de selv ud og afviste, at der skulle være knas i deres forhold.

Nu tyder alt så på, at de langt om længe er blevet gift.

Sponsoreret indhold