Hollywood20. juli 2018

Liam og Miley afviser alle brudrygter

Miley Cyrus og Liam Hemsworth er ikke ved at gå fra hinanden, slår de fast med en ny video
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.2782595a.jpg
 Foto: All Over

Miley Cyrus og Liam Hemsworth ligger en gang for alle rygterne om et brud i graven.

På Instagram har Liam nemlig lagt en video på Instastories, hvor han og Miley kører i bil sammen.

Dermed får de lagt låg på de mange rygter, der i de seneste uger har kredset om deres parforhold.

- De er stadig sammen, og de har bare prøvet på at være mere private omkring deres forhold. De har brugt meget tid i Nashville på det seneste, men kommer ofte til Malibu for at være sammen med familien, fortæller en kilde til E!Online.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det var ugebladet OK! Australia der via en anonym kilde kunne fortælle, at Liam Hemsworth var klar til at falde til ro og få børn nu, men at Miley Cyrus bestemt ikke havde det på samme måde. Og det var derfor, at der skulle være knas mellem de to.

- Han vil gerne have børn og ønsker ikke at blive ved med at udsætte det, men det er ikke sådan Miley har det… han er knust. Miley blev ved med at udskyde brylluppet, og Liam blev mere og mere træt af det. De har ikke haft det godt sammen i noget tid, fortalte kilden til ugebladet.

Rygterne om et brud fik ekstra liv, da Miley for nyligt slettede alt på sin Instagram-profil og altså også billederne af Liam Hemsworth. Det fik flere til at spekulere i, om der var problemer mellem parret.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth mødte hinanden i 2009 og få år senere – i maj 2012 – afslørede de, at de var blevet forlovet. Parret røg dog ind i noget af en krise, og året efter gik de hver til sit.

Parret fandt sammen igen i 2016, og siden har venner og familie bare ventet på, at de skulle en tur i kirke for at se Miley og Liam blive gift.

Indtil videre lader brylluppet dog vente på sig.

- Deres familier ville elske, hvis de endelig blev gift, og de glæder sig til det, men ingen presser på. Miley er meget simpel, når det kommer til bryllupsideer, og hun vil ikke have, at det skal være et stort sidestykke, fortæller en kilde til E!Online.

Se flere billeder af Liam og Miley i galleriet herunder

Miley Cyrus og Liam Hemsworth (billeder af dem sammen)

null

Sponsoreret indhold