Hollywood5. december 2018

Mistede alt i kæmpe-brand: Miley Cyrus ramt af ny ulykke

Miley Cyrus og hendes forlovede Liam Hemsworth var blandt dem, der mistede deres hjem, da Californien blev ramt af en række enorme skovbrande. Nu viser det sig, at det ikke var den eneste ulykke, der ramte den populære musiker
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.6279254af.jpg
 Foto: All Over

I sidste måned mistede Miley Cyrus og hendes forlovede Liam Hemsworth hele deres hjem til de voldsomme skovbrande, der hærgede Californien.

Men det var desværre ikke det eneste, som den kendte sangerinde mistede.

Nu viser det sig nemlig, at hun også er blevet frarøvet flere guitarer til en værdi af $10.000.

Det skriver TMZ.

De mange guitarer er blevet stjålet fra et opbevaringslager – formentlig helt tilbage i oktober måned. Det var dog ifølge TMZ først i denne uge, at Miley Cyrus opdagede tyveriet.

Nyheden kommer altså blot en måned efter, at Miley Cyrus mistede sit og forlovede Liam Hemsworths hjem i de voldsomme brande, der hærgede blandt andet Malibu, Californien, hvor parrets milliondyre villa lå.

Kort efter delte Liam Hemsworth et billede på sin Instagram-profil, der viste parrets nedbrændte hjem. Til billedet skrev han:

- Det har været et par hjerteskærende dage. Det her er, hvad der er tilbage af mit hus. Love. Mange mennesker i Malibu og omkringliggende områder i Californien har også mistet deres hjem, og mine tanker går til alle der er berørte af disse ildebrande.

Billedet viser hans og Miley Cyrus’ udbrændte hjem og et skilt med ordene ”Love”, der ligger i ruinerne.

Flere andre kendte mistede også deres hjem i brandene.

Se videoen herunder, hvor du kan se, hvordan brandene ødelagde de kendtes hjem:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold