Miley Cyrus afslører sex-hemmelighed om Liam Hemsworth

Miley Cyrus og Liam Hemsworth mødtes under optagelserne til \

Miley Cyrus og Liam Hemsworth mødtes under optagelserne til "The last song" i 2009. I 2012 blev de forlovet for derefter at gå fra hinanden to år senere. I dag er de dog sammen igen.

Foto: All Over

Hun er succesfuld sangerinde, der giver koncerter over hele verden. Han er succesfuld skuespiller, der selv er væk meget af tiden for at indspille film.

Med andre ord er 26-årige Miley Cyrus og hendes forlovede Liam Hemsworth, 28, ofte væk fra hinanden. Og hvordan holder man så liv i parforholdet?

Det afslørede Miley Cyrus ifølge News, da hun forleden gæstede TV-showet The Howard Stern Show.

Her afslørede hun, at hun og hendes australske forlovede bruger facetime for at holde gang i gnisten.

- Cybersex, lød det frækt fra Miley Cyrus, da hun blev spurgt ind til, hvad facetime blev brugt til.

I interviewet fortalte Miley Cyrus også, at Liam Hemsworth har været en kæmpe og støtte i siden begyndelsen af november, hvor parret var blandt de borgere i Californien, der mistede alt i de omfattende skovbrande.

- Jeg kalder ham min overlevelses-buddy nu. Han tror, at han ikke er romantisk, men jeg har opdaget, at det er han. Og han har været så fantastisk, han fik alle dyrene ud i bilen. Det lykkedes ham at få to griser I kasser, og det er altså ikke let, siger Miley Cyrus med hentydning til de enorme brande, hvor det heldigvis lykkedes at redde mange dyr og mennesker i sikkerhed – blandt andet altså med hjælp fra Liam Hemsworth.

- Han gjorde meget for at redde dyrene, fortalte Liam Hemsworth i interviewet.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth mistede alt i de voldsomme brande, der hærgede i begyndelsen af november. Miley Cyrus fortalte i interviewet med The Howard Stern Show, at hun især er knust over at have mistet sin notesbog med sange.

Du kan se en video med deres nedbrændte hjem herunder:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close