Hollywood8. marts 2018

Medie: "Sex and the City"-stjerne går ind i politik

Ifølge CNN stiller Cynthia Nixon, der spillede Miranda Hobbes i "Sex and the City", op til guvernørvalget i delstaten New York
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5886033bf.jpg
 Foto: All Over Press

Cynthia Nixon, den nu 51-årige skuespiller der spillede Miranda Hobbes i "Sex and the City", stiller højst sandsynligt op som guvernør i delstaten New York. Det skriver CNN.

Ifølge CNN er skuespilleren ved at samle et hold omkring sig, som skal hjælpe hende med at vippe den demokratiske guvernør Andrew Cuomo af pinden.

Dermed laver "Sex and the City"-stjernen en Arnold Schwarzenegger. Den østrigskfødte skuespiller var republikansk guvernør i delstaten Californien fra 2003 til 2011.

Selvom man kalder USA's præsident, som lige nu er Donald Trump, for verdens mest magtfulde mand, så er det en guvernør, der har størst indflydelse på amerikanernes hverdag.

Sammen med delstaternes kongres tager guvernøren stilling til ting som skoler, regulering af handel, bygning og vedligeholdelse af veje, arbejdsformidling, lokalpoliti samt strafferet på delstatsniveau.

- Mange bekymrede New Yorkere har opmuntret Cynthia til at stille op, og som hun tidligere har sagt, så vil hun udforske muligheden, skriver Nixons pressesekretær Rebecca Capellan i en mail til CNN.

- Hvis og når sådan en beslutning tages, vil Cynthia helt sikkert gøre sine planer offentlige, tilføjer Capellan.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/10.9342814cj.jpg
 Foto: All Over Press

Cynthia Nixon på talerstolen til "The People's State of the Union" i januar, hvor hun kommenterer Donald Trumps State of the Union-tale. Foto: All Over Press

Tilbage i august kommenterede Nixon, der er født i New York City, selv rygterne om, at hun går ind i politik.

- Jeg har hørt de rygter, fortalte hun, da hun var gæst i "Today".

- Jeg har hørt dem. Jeg har læst dem, tilføjede hun.

Fra 1988 til 2003 dannede Cynthia Nixon par med skolelæreren Danny Mozes. De har sammen børnene Seph og Charles Ezekiel.

I 2004 begyndte hun at date aktivisten Christine Marinoni. Parret blev forlovet i 2009 og gift i 2012. I 2011 fødte Marinoni sønnen Max Ellington.

Sponsoreret indhold