Cynthia Nixon: Afviser rygter om silikonebryster

Den 42-årige skuespiller giver nu igen på rygterne om, at hun har været under kniven for at få større bryster. Rygter, som den amerikanske avis New York Post har startet, fordi de opdagede Cynthia Nixon, da hun den 8. juni ankom til et privathospital i New York.

- Hvis jeg skulle have lavet en brystforstørrelse, ville det vel have været smartere at gøre det, inden vi indspillede "Sex and the City"-filmen, siger den rødhårede "Miranda"-skuespiller, som faktisk havde et andet og langt mere alvorligt ærinde på hospitalet - hun blev undersøgt for brystkræft.

- Jeg var på St Luke's Roosevelt Hospital i forbindelse med min tremåneders-kontrol. Jeg var på onkologisk afdeling. Jeg antager, at de (pressen) tror, at det betyder plastikkirurgi, siger skuespilleren til New York Daily News.

I 2006 fik skuespilleren konstateret brystkræft, men nu har hun helt overvundet sygdommen. Alligevel skal hun stadig gå til regelmæssig kontrol for at sikre, at kræften holder sig væk.

Cynthia Nixon er ikke den eneste "Sex and the City"-skuespiller, som i disse dage kæmper med rygter om, at de har været under kniven.

Hendes medskuespiller Kristin Davis hævdes at have fået forskønnet sine stænger ved at have fået fjernet synlige blodårer.

Filmens hovedperson, Sarah Jessica Parker, har valgt at komme rygterne i forkøbet ved kategorisk at afvise, at hun nogensinde kunne drømme om at få foretaget en plastikoperation.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close