Hollywood1. oktober 2017

Derfor kommer der ikke en 'Sex and the City 3'

'Samantha'afviser at være årsagen til, at 'Sex and the City 3' ikke bliver til noget
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sex-and-the-city-01102017.jpg
 Foto: All Over Press

Øv, øv, øv!

Det blev i denne uge klart, at der ikke bliver en tredje 'Sex and the City'-film.

Sidste år i december jublede "Sex and the City"-fans over hele verden ellers, da det kom frem, at en tredje film om Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda var i støbeskeen.

Fansene glædede sig til et nyt kapitel om den fashionable kvartet på Manhattan. Det var Daily Mail, der kom med den skuffende melding om, at 'Sex and the City 3' ikke bliver til noget. Michael Patrick King, der også står bag de originale TV-afsnit, havde ellers et manuskript klar, men nu ser det ud til, at det aldrig bliver til en film på det hvide lærred. Samtidig med oplysningen om aflysningen af filmen, kunne Daily Mail - via en anonym kilde tæt på projektet - fortælle, at årsagen til optagelserne aldrig kommer i gang, skyldes 'Samantha', der spilles af Kim Cattrall.
https://imgix.seoghoer.dk/kim-cattrall-01102017.jpg

Kim Cattrall bliver beskyldt for at være årsagen til, at der ikke kommer en 'Sex and the City 3'. (Foto: All Over Press)

Ifølge kilden havde Kim Cattrall stillet krav om, at filmselskabet Warner Bros, der lavede de to første film, skulle binde sig til en række andre projekter med Kim Cattrall som medvirkende, hvis hun skulle stille op til en tredje 'Sex and the City'-film. - Kim havde den frækhed at sige til Warner Bros, at hun kun ville være med, hvis de gik med til at lave andre film, som hun havde under udvikling. Latterligt. Hvem tror hun, hun er, George Clooney?. - Denne serie har gjort hende til den, hun er, og lad os være ærlige, det er alt, hun er kendt for, lød de hårde ord kilden tæt på produktionen. Men ifølge Kim Cattrall har det absolut intet på sig, at hun skulle have stillet ublu krav for at medvirke. Hun har nemlig allerede tilbage i 2016 meldt ud, at hendes eneste krav var, at hun IKKE ville lave en tredje 'Sex and the City'-film. Det skriver hun fredag på Twitter.
Selv om flere af hendes følgere er ærgerlige over hendes over et år gamle beslutning om ikke at medvirke i en treer, er der også opbakning til 61-årige Cattrall. - Hey... Hvis en person ikke har lyst til at arbejde mere og har penge nok til at opretholde den livsstil vedkommende ønsker, hvordan kan I så tillade jer at stille spørgsmål til det?, skriver en. - Der var en finale på serien og to film. Det er hele tre afslutninger. Det er nok, ladde t blive ved det, skriver en anden. - Ingen med bare en halv hjerne tror på noget af det, der står i Daily Mail - en medievirksomhed, der eksisterer ved at sprede had. P. S. Du er fantastisk, og de ved det, skriver en tredje til Kim Cattrall.
Ifølge norske Verdens Gang havde Warner Bros allerede lavet aftaler med Sarah jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis om en treer, men oplyser nu, at de synes det vil være forkert overfor fansene, at lave en ny 'Sex and the City'-fillm uden Kim Cattrall. TV-serien om de fire New York-kvinder sluttede i 2004 og er en af de mest omtalte TV-serier nogensinde. Den første film, der kom i 2008, overgik alle forventninger og indspillede 2,2 milliarder kroner. 2'eren blev trods lunkne anmeldelser også godt modtaget af kvartettens fans. Se galleri med 'Sex and the City'-stjernerne som de ser ud i dag:

Sex And The City stjernerne i dag - april 2017

Sponsoreret indhold