Hollywood28. november 2016

Efter hårdt brud: Lady Gaga taler ud om kærligheden

Sangerinden Lady Gaga giver i et interview sit bud på, hvorfor kærligheden til tider går galt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/musik/august/lady-gaga-engangsknaldweb1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Lykken ville tilsyneladende ingen ende tage, da skuespilleren Taylor Kinney friede til den verdenskendte popsangerinde Lady Gaga på valentinsdag sidste år.

Men i juli tog popprovokatøren bladet fra munden og fortalte hele verden, at forlovelsen var sat på pause.

Siden har hun ikke været bleg for at tale om det hårde brud, og i et nyt interview med CBS Sunday Morning giver hun sit bud på, hvorfor kærligheden til tider går galt.

- Jeg tror, at kvinder elsker meget kraftigt. Vi elsker mænd. Vi elsker alt, hvad vi har. Og nogle gange ved jeg ikke, om kærligheden mødes med den værdighed, som vi ønsker.

- Vi prøver ikke at gøre dig mindre mandig. Vi vil bare elskes så dybt, helt og inderligt, som vi elsker dig, siger Lady Gaga i interviewet uden at nævne sin nu eksforlovedes navn.

Den 30-årige superstjerne fortalte i juli sine fans om bruddet på det sociale medie Instagram med et sort-hvid-foto af parret, der gik tæt omslynget.

- Taylor og jeg har altid troet på, at vi er soulmates. Lige som alle andre par har vi også op- og nedture, og vi har taget en pause, skrev Lady Gaga i opslaget.

- Vi er begge ambitiøse kunstnere og håber på at komme igennem de lange distancer og komplicerede kalendere, så vi kan fortsætte den simple kærlighed, vi altid har haft til hinanden, fortsatte hun.

"Bad Romance"-sangerinden og "The Vampire Diaries"-skuespilleren har dannet par siden 2011. De mødte hinanden, da Taylor Kinney medvirkede i en musikvideo til Lady Gagas nummer "Yoü and I".

I februar 2015 satte skuespilleren en ring på sin udkårnes finger, men forlovelsen blev altså afbrudt, før kirkeklokkerne nåede at ringe.

Lady Gaga, der har det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanotta, er lige nu aktuel med albummet "Joanne".

/ritzau/FOKUS

Se billeder af Lady Gaga i galleriet herunder:

Galleri: Varm op til Lady Gaga

Sponsoreret indhold