Hollywood19. oktober 2016

Ærlige Lady Gaga: Berømmelsen er giftig

Berømmelsen kan blive for meget for sangerinden Lady Gaga, der savner at føre en normal samtale med fremmede.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lady-gaga.jpg
 (Foto: All Over Press)

Hun er kendt verden over for sine gakkede sceneshows, provokerende kostumer og sin store sangstemme.

Men berømmelsen kan blive for meget for sangdivaen Lady Gaga, der savner at kunne snakke med folk på gaden eller i supermarkedet.

- Hvis jeg er på en bar, i supermarkedet eller andre steder, og jeg forsøger at tale med nogen, så skriger de hele tiden eller forsøger at tage billeder. Jeg kan ikke lære dem at kende, siger sangerinden i et radiointerview med SiriusXM Entertainment.

Den 30-årige verdensstjerne har hittet med populære numre som "Just Dance", "Pokerface" og "Born This Way", men den store berømmelse er så småt ved at blive hæmmende for sangerindens kreativitet.

- Berømmelsen er så fremmedgørende, og den er giftig for min kreative proces, fordi jeg har brug for menneskelig kontakt for at skrive musik, siger Lady Gaga til SiriusXM Entertainment.

I interviewet fortæller sangerinden, at hun sommetider frygter, at hun aldrig kommer til at føre en ordentlig samtale med en fremmed, der vil se hende som et menneske og ikke en Hollywood-kendis.

I forhold til karrieren virker det dog til, at det går meget godt for sangerinden, for i slutningen af september annoncerede Lady Gaga på sin Twitter-profil, at hun skal optræde under pausen i Super Bowl.

Det er forbundet med stor prestige at få lov at optræde under sportsbegivenheden, der år efter år trækker mange millioner seere til.

Det vil dermed være anden gang, at sangerinden optræder ved Super Bowl. I februar i år sang hun nemlig den amerikanske nationalmelodi, inden kampen blev skudt i gang.

Popstjernen er desuden aktuel med albummet "Joanne", der udkommer den 21. oktober

.

Sponsoreret indhold