Hollywood28. oktober 2016

Kærlighedsknas: Lady Gaga frygter eksforlovet finder en ny

Efter fem års forhold og en forlovelse satte stjernen og skuespilleren Taylor Kinney forholdet på pause i sommer.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ll_0.jpg
 Foto: All Over Press

På valentinsdag 2015 faldt Taylor Kinney på knæ for Lady Gaga, men de kimende kirkeklokker forstummede i det fjerne, inden parret overhovedet nåede til alters.

I sommer bekendtgjorde sangerinden, at travle kalendere havde sat så stor en kile gennem forholdet, at parret nu havde besluttet sig for at pause det hele.

Selv om superstjernen ikke længere danner par med Hollywood-hunket, indrømmede hun for nylig åbenhjertigt i et interview med radioværten Howard Stern på Sirius XM, at hun ikke er klar til at se eksen kysse en ny.

- Jeg kommer ikke lige frem til at juble over det. Jeg hader at lyde som en hippie, men jeg er en ener, og det samme er han, og vi elsker hinanden, sagde hun ifølge magasinet People.

- Jeg er faktisk stadig meget tæt på Taylor. Han har været min kæreste og min ven i så lang tid. Uanset hvilken kreativ transformation, jeg har været igennem, har han altid været støttende og kærlig, lød det fra hende.

Den 30-årige "Bad Romance"-sangerinde og den 35-årige skuespiller fandt sammen i 2011, efter der opstod sød musik mellem de to, da han medvirkede i musikvideoen til hendes hit "Yoü and I".

Parret brød kort med hinanden i 2012, men blev hurtigt genforenet igen. 14. februar 2015 friede Kinney så til sin Lady med en funklende hjerteformet diamantring med initialerne T for Taylor og S for Gagas borgerlige navn, Stefani Joanne Angelina Germanotta.

I juli meddelte Gaga dog, at langdistanceforholdet var på standby på grund af travlhed.

- Taylor og jeg har altid troet på, at vi er soulmates. Lige som alle andre par har vi også op- og nedture, og vi har taget en pause.

- Vi er bare lige som alle andre, og vi elsker virkelig hinanden, skrev den Oscar-nominerede stjerne på Instagram.

Sponsoreret indhold