Hollywood 6. januar 2018

Endelig! Kylie Jenners kæreste taler ud om graviditet

Travis Scott kommenterer for første gang rygterne om, hvorvidt hans kæreste Kylie Jenner er gravid
Foto: All Over Press

I september kom det frem, at Kylie Jenner, 20, og hendes 25-årige rapper-kæreste Travis Scott angiveligt skal være forældre. 

Kylie Jenner har ikke bekræftet sin graviditet, og seneste rygte er, at realitystjernen endda allerede skulle have født.  

Men nu tager Kylie Jenners kæreste så endelig bladet fra munden og kommenterer på rygterne om, at der skulle være en Kardashian/Jenner-baby på vej. Det gør han i et interview musikmagasinet Billboard

- Der er disse rygter om, at du dater Kylie, og du skal have et barn med hende?, spørger Billboards journalist. 

- Det vil jeg ikke tale om. Det er bare gætteri. Lad de blive ved med at fiske, lyder svaret fra Travis Scott. 

Da nyheden om graviditeten kom frem, lød rygterne på, at parret skulle have en lille pige med termin i februar

Det fortalte rapperen til sine venner, da han afslørede, at han skulle være far og fortalte om de tanker han gjorde sig, om hvordan det kommende barn ville ændre hans tilværelse.

Kylie Jenner og Travis Scott har endnu ikke officielt bekræftet graviditeten, men de har ladet nyheden sive - først til deres nærmeste og derefter til vennerne, skriver People.

- De begyndte at fortælle det til vennerne for få uger siden. Familien har vidst det et stykke tid. Hun er SÅ glad, og det er Travis også, sagde en kilde til People tilbage i september.  
  Graviditeten kom angiveligt noget bag på Kylie.   - Det er helt uventet for hende, men hun har budt det velkommen som en fantastisk forandring i sit liv, som hun er absolut begejstret for. Hun vil meget gerne være mor, siger en kilde.   - Alle er så glade på hendes vegne, og selv har hun aldrig været lykkeligere, fortsætter kilden til People.   En anden kilde tæt på parret fortæller, at Travis Scott allerede i juli begyndte at indvie venner i graviditeten.   - Han var så spændt, at han ikke kunne tie stille med det. Han har været så kærlig og beskyttende over for Kylie, siden de fandt ud af, at hun er gravid. Han kan ikke vente med at blive far, siger kilden om den 25-årige rapper, som Kylie begyndte at date i april, efter at have gjort det forbi med sin tidligere rapper-kæreste, Tyga.  
  Kylie skal blandt andet have gjort det forbi med Tyga, fordi hun ikke var klar til et 'seriøst' forhold, men det er nu ændret med forholdet til Travis Scott.   - Det er helt anderledes med ham, hun er så forelsket i ham, siger en kilde til People.   Kylie har angiveligt været nervøs for, at fans og andre skulle opsnuse, at hun er gravid, før hun selv er klar til at melde det ud, og derfor har hun i den seneste tid postet ældre fotos af sig selv på sociale medier, hvor hun stadig har en flad mave.   Kylies lille pige bliver ikke det eneste nye medlem af Kardashian/Jenner-klanen.   Via en rugemor venter Kylies halvsøster, Kim Kardashian, og hendes mand Kanye West deres tredje barn. De har i forvejen sønnen Saint på to og datteren North, der blev fire i juni.   Kylie er også tante til halvbroderen Rob Kardashians datter, Dream, og til halvsøsteren, Kourtney Kardashians tre børn Mason (7),  Penelope (5) og Reign på to år.  
 

Sponsoreret indhold