Hollywood25. oktober 2017

Familien scorer kassen: "KUWTK" får fem sæsoner mere

Hvis du troede, at "Keeping up with the Kardashians" snart var et overstået kapitel, så kan du godt tro om igen. Realityserien er nemlig blevet forlænget med fem sæsoner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5883423v.jpg
 Foto: All Over

Kris Jenner kan grine hele vejen hen til banken. Hun har nemlig sikret sig, at hele familien får en kæmpe lønforhøjelse.

Kardashian-familiens overhoved har nemlig forhandlet en ny kontrakt på plads med TV-stationen E!.

Det betyder, at der kommer hele fem sæsoner mere af "Keeping up with the Kardashians".

Det skriver US Weekly.

Ifølge TMZ så får Kardashian-familien 30 millioner dollars pr. sæson, hvilket er lige omkring 190 millioner danske kroner. Det store pengebeløb skal så splittes mellem familiens mange medlemmer.

Den nye aftale gælder for fem sæsoner i alt. Det vil sige, at når familien har optaget de fem nye sæsoner, så er der rullet 950 millioner danske kroner ind på bankkontoen.

Det er en betydelig lønforhøjelse i forhold til de fem seneste sæsoner. Her fik familien nemlig "kun" 20 millioner dollars pr. sæson.

Med den nye kontrakt fortsætter "Keeping up with the Kardashians" på amerikansk TV helt frem til 2019.

"Keeping up with the Kardashians" fylder 10 år i år

"Keeping up with the Kardashians" har i år 10 års jubilæum, og det er en af de mest succesfulde realityserier nogensinde. Familien lader kameraerne komme helt tæt på deres liv, men nogle gange kan det også blive for meget.

Khloé Kardashian afslørede tidligere på året, hvilke to episoder, som hun var ked af, at man havde ladet kameraerne være med til.

Det skrev hun om i et essay i magasinet Glamour.

- Ting som Kims røveri og Caitlyns kønsskifte. Det er de ting, som vi ville ønske, vi aldrig havde filmet, fortæller Khloé, og fortalteogså om processen for, hvordan ting kommer med i programmet.

- Vi tænker aldrig: "Oh, lad os gøre det her til sæson ni". Det her er vores liv, og det er de ting, der sker. Og det er skørt, for når vi vælger ikke at optage en ting, så føler folk sig forrådt. Men når vi så filmer for meget, så er de sådan helt: "Oh, I skulle aldrig have filmet det", skriver Khloé ligeledes.

I sit essay skrev Khloé også om, hvordan familien havde fået deres allerførste TV-aftale i hus.

- Vi var på besøg hos min mor, vi havde altid de her store familiemiddage. Ryan Seacrest kom forbi, og han sagde: "I er skøre, I bliver nødt til at være på TV". Og min mor og Kim var klar til det, men Kourtney og jeg havde virkelig ikke lyst. Vi var sådan helt: "Nej, vi kan godt lide vores liv. Vi kan godt lide de,t vi laver", men Ryan sagde, at det var hele familien, eller ingen overhovedet, skrev Khloé i Glamour.

Kim talte ud om røveriet på TV

En af de ting, som Khloé ikke er vild med har været vist på TV, er perioden efter det voldsomme røveri, som Kim Kardashian var udsat for sidste år i Paris.

Her blev hunbagbundet, fik tape for munden og blev låst ude på toilettet. Røverne skulle angiveligt være sluppet af sted med smykker til en værdi af over 70 millioner kroner, blandt anden Kims kæmpe forlovelsesring fra manden Kanye West. - Jeg har et splitsekund til at tage den her beslutning, kan jeg nå at løbe ned af trapperne og risikere at blive skudt i ryggen, fortalte en grådkvalt Kim i "Keeping up with the Kardashians". Også Kylie Jenner har ting, som hun fortryder, hun har gjort på TV.

I seriens spæde start var der nemlig et øjeblik, som aldrig burde have været på TV, hvis det stod til Kylie.

Det er TV-stationen bag den populære serie, E!, der tidligere på året spurgte Kylie, hvad hendes pinligste øjeblik var.

Og Kylie var hurtig med et svar.

- Det er stripperstangen, fortalte Kylie.

- Stripperstangen var så pinlig. Jeg ville ønske, at det aldrig var sket, fortalte realitystjernen ligeledes.

Du kan se flere billeder af hele Kardashian-familien i galleriet herunder

10 år med Kardashian-familien

Sponsoreret indhold